Mik az eljarasok? Ot is buntetik vagy csak engem? Higyan lehetne elkerulni vagy van e megoldas? Mik lehetnek a buntetesek es az mitol fugg hogy mekkora a buntetes? Az apan igaza van?
Azért a rendőrrel/bíróval szemben majd kicsit vegyél vissza, szerintem, mert nem hiszem, hogy értékelnék ezt a hangnemet. :))
Nem, nálunk nem szokás dolgozni szombaton. Mi családozunk, tanulunk, pihenünk, szórakozunk.
"Te is szerintem csak egy kolbasz zabalo sor ivo primitiv ember lehetsz"
A "szerintem" irreleváns. Ezt nem érted az első pillanattól fogva. Pontosabban ezt sem...
"mert olvasni meg mindig nem tanultal meg"
Itt lassan már senki nem tud olvasni, mindenki ostoba. Valamoértégis te vagy szarban. Nem furcsa?
" mert ugy itlelsz el hogy semmi mast nem tudsz rolam es meg sorolhatnam de toj folsleges"
Jól látod, tök felesleges. Mert nincs a tárgyhoz köze. Majd ha egyszer lesz annyi eszed, megtanulod, hogy a bírósäg nem önéletrajzot kap rólad, hanem vádiratot. Abban nem a te vélt eredményeid lesznek, csupán az az eset, ami miatt odakerültél.
Egyúttal reagälok a másik kis durcás reakciódra is. Nem, nálunk hétvégén pihenni szokás.
Idézd kérlek, mikor és hol írtam tárolásról?
Segítek, sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!