Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mik az eljarasok? Ot is...

Mik az eljarasok? Ot is buntetik vagy csak engem? Higyan lehetne elkerulni vagy van e megoldas? Mik lehetnek a buntetesek es az mitol fugg hogy mekkora a buntetes? Az apan igaza van?

Figyelt kérdés
Rairtam egy csajra hogy benne lenne e kepcsereben hogy en kuldok a p..... o meg a p...... es azt mondta hogy nem es elkoszontem aztan mondta hogy en attol meg kuldhetek es kerdeztem hogy miert es erre o kupdott a mellerol majd a p..... es ugye aztan en is kuldozgettem majd mikor megkerdeztem higy mert nem ir azt mondta hadjam beken en meg mondtam rendben csak kiteszem a beszelgetest az oldalamra de ebben semmi denyegetozes nem volt el is fogadtam hogy hadjuk egymast majd jott az apja es irta hogy feljelentes tesz en meg hiaba konyorogtem hogy ne o akkor is megteszi azt hozza kell tenni higy en vagyok 19 a lanya 18 ev alatt de o azt hiszi higy a lanyat nem is buntetik es en most ketsegbe vagyok esve

2018. nov. 14. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
100%

"... utolso valaszolonak meg latom nincs annal jobb dolga 44 evesen hogy a gyakori kerdeseken elje ki magat masok kioktatasaban"

Látod öcsém itt a probléma. Ha csak feleakkora eszed volna, mint amekkora pofád és önérzeted, most nem lennél szarban.

Nem a durcás ovist kell játszani, hanem vállalni a felelösséget!

Ehelyett mit teszel? Okoskodsz, meg keresed a kibúvót és meg vagy sértődve, hogy kioktatlak. Magadnak köszönd!

Az oldalon egyébként csak alsó korhatár van, felső nincs. Alapesetben minden kérdéshez segítő szándékkal állok hozzá. Amíg megérdemli. Belőlem lont ennyi tartozik rád.

"mert igen hibat kovettem el de te ezt ugy mondod mint ha neked gloria lenne a fejed folott es szentelt eletet elnel hibak nelkul gondolom te vagy ms tokeletes"

Törvényt mindenesetre soha nem szegtem. Sem véletlenül, sem szándékosan. Ha pedig hibáztam, vállaltam érte a felelősséget. Na ez az, amit te hírből sem ismersz.

Ha ilyesmit tettem volna, boldogult apám a szart is kiverte volna belőlem. Minket ugyanis még neveltek.

2018. nov. 17. 11:48
 32/81 A kérdező kommentje:
Na de latom az iskola viszont nem tanitott szovegertesre
2018. nov. 17. 11:58
 33/81 A kérdező kommentje:
Meg te mi jogon ocsezel le engem es allitasz rolam velemenyt ha majd olyan eredmenyeket ersz el mint amiket en elertem akkor majd meghallgatom azt a sok baromsagot amit mondasz nekem mert igen ez hulyeseg vokt amit csinaltam de kerem szepen akkor basszuk bortonbe a fold lakossaganak tobb mint felet mert elhiheted hogy rajtam kivul kb milliardan csinalnak ilyeneket ja meg engem csukjanak le mikor gyilkosok rohangalnak szabad labon meg artatlanokat csuknak le???te egy senki vagy szamomra higy a te jelentektelen velemenyeddel foglalkozzak meg ahogy latom 44 evesen nem nagyon dolgozol mert latom arra mindig van idod hogy a kerdesemre valaszolj ja es annyi gerincseg nem vokt benned hogy segits hanem egybol letamadtal
2018. nov. 17. 12:06
 34/81 anonim ***** válasza:
Ez a korosztályodnál az egyetlen "fegyver" ha nincsenek érvek?
2018. nov. 17. 12:10
 35/81 anonim ***** válasza:
100%
Történetesen én is 44 éves vagyok, mint a másik válaszoló. Hogy te mit értél el eddig? Egy bírósági meghallgatást fiatalkorú személy szexuális kihasználása, meztelen fotóinak törvényellenes tárolása és zsarolás ügyében. XD Gratulálok, ez tényleg szép eredmény. :))
2018. nov. 17. 12:12
 36/81 A kérdező kommentje:
Te meg mit ertel el azt hogy hulyeseget allitasz mert mar elmondtam hogy nem tarolom a kepeket de az olyanokank mint te elkell mondanom megegyszer es az a szanalmas hogy ilyen alapjan itelunk el valakit hogy mit ert el mert ennyi okkal en is mondhatom azt miert te mit ertel el az hogy nincs munkad es itt eled ki magad mert az eletben nincs jobb dokgod?
2018. nov. 17. 12:17
 37/81 anonim ***** válasza:

Szombat dél van, feltűnt? :)

Mindenesetre nekem se volt még rendőrségi kihallgatásom szexuális zaklatás miatt, ez is valami. :)

2018. nov. 17. 12:21
 38/81 A kérdező kommentje:
Ja mert szombaton delben nem lehet dolgozni vagy mi az en papam rakosan fizikai munkat vegez mert o meg tudja hogy mi a kemeny munka nem ugy mint ti akik itt elik ki magukat olyan dologban amihez nem is ertenek olyanokat allitanak amiket en mar mondtam hogy nem ugy volt vqgy megse tortent de azert ok fujjak a maguket mert jobb dolguk nincsen
2018. nov. 17. 12:25
 39/81 anonim ***** válasza:
Én szellemi munkás vagyok, a hét végén nem dolgozom. Most megyek a wellnessbe egyébként. De ennek vajmi kevés köze van a te bűnügyedhez.
2018. nov. 17. 12:37
 40/81 anonim ***** válasza:
100%

"Meg te mi jogon ocsezel le engem"

Az idősebb jogán. Illemtan. Amit te hírből sem ismersz.

"... es allitasz rolam velemenyt ha majd olyan eredmenyeket ersz el mint amiket en elertem akkor majd meghallgatom azt a sok baromsagot amit mondasz nekem"

Az eddigi eredményedet már ismerjük. Ilyen kétes dicsőségre nem vágyom.

"mert igen ez hulyeseg vokt amit csinaltam de kerem szepen akkor basszuk bortonbe a fold lakossaganak tobb mint felet mert elhiheted hogy rajtam kivul kb milliardan csinalnak ilyeneket ja meg engem csukjanak le mikor gyilkosok rohangalnak szabad labon meg artatlanokat csuknak le???"

Az ostoba ember ostoba védekezése. Ezt majd add elő a kihallgatásodon is! A jogrendszer pontosan meghagározza, mi számít bűncselekménynek. Olyanról nem tesz említést, hogy ha vam egy súlyosabb bűncselekmény is, akkor a tied fölött szemet hunynak te szerencsétlen!

"te egy senki vagy szamomra hogy a te jelentektelen velemenyeddel foglalkozzak"

Milyen az, amikor valakinek a véleményével foglalkozol? Egyre vadabbul téped a szád te kis hülye.

"meg ahogy latom 44 evesen nem nagyon dolgozol mert latom arra mindig van idod hogy a kerdesemre valaszolj"

Nem tudom feltűnt e ebben a hajtásban, de hétvége van.

"ja es annyi gerincseg nem vokt benned hogy segits hanem egybol letamadtal"

Mindenkinek addig segítek, amíg megérdemli. Te ezt eljátszottad már a kérdés feltevésekor.

Lassan időszerű lenne legalább önuralmat tanulnod, ha már a tiszteletet és a becsületet nem sikerült.

2018. nov. 17. 12:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!