Mik az eljarasok? Ot is buntetik vagy csak engem? Higyan lehetne elkerulni vagy van e megoldas? Mik lehetnek a buntetesek es az mitol fugg hogy mekkora a buntetes? Az apan igaza van?
"... utolso valaszolonak meg latom nincs annal jobb dolga 44 evesen hogy a gyakori kerdeseken elje ki magat masok kioktatasaban"
Látod öcsém itt a probléma. Ha csak feleakkora eszed volna, mint amekkora pofád és önérzeted, most nem lennél szarban.
Nem a durcás ovist kell játszani, hanem vállalni a felelösséget!
Ehelyett mit teszel? Okoskodsz, meg keresed a kibúvót és meg vagy sértődve, hogy kioktatlak. Magadnak köszönd!
Az oldalon egyébként csak alsó korhatár van, felső nincs. Alapesetben minden kérdéshez segítő szándékkal állok hozzá. Amíg megérdemli. Belőlem lont ennyi tartozik rád.
"mert igen hibat kovettem el de te ezt ugy mondod mint ha neked gloria lenne a fejed folott es szentelt eletet elnel hibak nelkul gondolom te vagy ms tokeletes"
Törvényt mindenesetre soha nem szegtem. Sem véletlenül, sem szándékosan. Ha pedig hibáztam, vállaltam érte a felelősséget. Na ez az, amit te hírből sem ismersz.
Ha ilyesmit tettem volna, boldogult apám a szart is kiverte volna belőlem. Minket ugyanis még neveltek.
Szombat dél van, feltűnt? :)
Mindenesetre nekem se volt még rendőrségi kihallgatásom szexuális zaklatás miatt, ez is valami. :)
"Meg te mi jogon ocsezel le engem"
Az idősebb jogán. Illemtan. Amit te hírből sem ismersz.
"... es allitasz rolam velemenyt ha majd olyan eredmenyeket ersz el mint amiket en elertem akkor majd meghallgatom azt a sok baromsagot amit mondasz nekem"
Az eddigi eredményedet már ismerjük. Ilyen kétes dicsőségre nem vágyom.
"mert igen ez hulyeseg vokt amit csinaltam de kerem szepen akkor basszuk bortonbe a fold lakossaganak tobb mint felet mert elhiheted hogy rajtam kivul kb milliardan csinalnak ilyeneket ja meg engem csukjanak le mikor gyilkosok rohangalnak szabad labon meg artatlanokat csuknak le???"
Az ostoba ember ostoba védekezése. Ezt majd add elő a kihallgatásodon is! A jogrendszer pontosan meghagározza, mi számít bűncselekménynek. Olyanról nem tesz említést, hogy ha vam egy súlyosabb bűncselekmény is, akkor a tied fölött szemet hunynak te szerencsétlen!
"te egy senki vagy szamomra hogy a te jelentektelen velemenyeddel foglalkozzak"
Milyen az, amikor valakinek a véleményével foglalkozol? Egyre vadabbul téped a szád te kis hülye.
"meg ahogy latom 44 evesen nem nagyon dolgozol mert latom arra mindig van idod hogy a kerdesemre valaszolj"
Nem tudom feltűnt e ebben a hajtásban, de hétvége van.
"ja es annyi gerincseg nem vokt benned hogy segits hanem egybol letamadtal"
Mindenkinek addig segítek, amíg megérdemli. Te ezt eljátszottad már a kérdés feltevésekor.
Lassan időszerű lenne legalább önuralmat tanulnod, ha már a tiszteletet és a becsületet nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!