Mik az eljarasok? Ot is buntetik vagy csak engem? Higyan lehetne elkerulni vagy van e megoldas? Mik lehetnek a buntetesek es az mitol fugg hogy mekkora a buntetes? Az apan igaza van?
Kérdező tényleg fárasztó már ez a szájkaratézás, amit folytatsz.
Összefoglalom a tényeket:
1/ te megzsaroltál egy fiatalkorú személyt, hogy szexuálisan kompromittáló tartalmakat osszon meg magáról
2/ fiatalkorú személynek szexuálisan kompromittáló tartalmakat küldtél, és tőle ilyeneket fogadtál
A többi már a bíróságra tartozik. Amerikában már felkerülnél ezzel a szexuális ragadozók publikus listájára.
Na most van az a pillanat, amikor át kellene gondolnod, hogy kinek van probléma a felfogásával.
Ezt pofázom neked két napja. Egy a fontos. Az, hogy tettél a kislánynak egy ajánlatot. Teljesen mindegy, hogy ezt ő elutasította és később "magától" küldött képet.
Maga az ajánlattétel már bűncselekmény. Akkor is az, ha elhajt az anyádba. Akkor is az, ha később magätól lefekszik veled. Az első lépést te tetted meg. Ezt nem fogod fel. De arcoskodni van eszed.
"majd mikor megkerdeztem higy mert nem ir azt mondta hadjam beken en meg mondtam rendben csak kiteszem a beszelgetest az oldalamra"
EZ a zsarolás. Tudod, hogy fogja ezt az ügyész értelmezni? Úgy, hogy amiért a kislány elutasított, te bosszúból megfenyegetted, hogy nyilvánosságra hozod a beszélgetéseteket, hogy őt kompromittálni tudd te agyatlan hülye. Ezt annak reményében tetted, hogy a kislány továbbra is szóba álljon veled. Ezt pedig a jog zsarolásként értelmezi. Nem értelmezheti másként. Mert az.
Senkit sem fog meghatni a siránkozásod, hogy te azt nem fenyegetésből mondtad. Akkor ugyan miből?
Szarban vagy kisgyerek. Szép, nagy szarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!