Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a felvi.hu-n azt írják a...

Ha a felvi.hu-n azt írják a feltöltött dokumentumra, hogy feldolgozva akkor azt elfogadták? Hátrányos helyzet igazolásáról van szó. Most megkapom a 25 pontot?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert elvileg gyermekvédelmi kedvezményre vagyok jogosult és azt írták,hogy ezt önkormányzati igazolással igazoljam.Én viszont egy bankszámlakivonatot töltöttem fel,amivel az ingyenes tankönyvet is igazolni szoktam.Szóval akkor ez így jó?
2010. jún. 24. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha azt írják hogy feldolgozva és nem jeleztek vissza hibát, akkor nyilvánvalóan elfogadták. :)

Ha nagyon aggódsz hívjad fel őket, készségesen válaszolnak mindenre.

2010. jún. 24. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A feldolgozva nem jelent automatikus elfogadást és plusz pontot.

Le van írva oldalra:

a beküldött dokumentum feldolgozásra került, azaz ellenőriztük, hogy a dokumentum megfelel az adott dokumentumtípus formai és tartalmi követelményeinek.

Ez a státusz nem jelenti azt, hogy adott jelentkezési helyén egy feldolgozott dokumentumra automatikusan pl. többletpontot kap, hiszen ez a pontszámítási szabályok (is) befolyásolják.

2010. jún. 24. 12:19
 3/5 anonim válasza:
65%
Ha feldolgozták, és nem találtak benne semmi kivetni valót, akkor nyilván meg fogod kapni a 25 pontot:)
2010. jún. 24. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

szia!

tudom, h aválaszom nem tartozik ide, de én is ilyen helyzetben vagyok mint te

nekem is a rendszeres gyermek védelmihez oda van írva h feldolgozva

de nekem az a gondom, h nem kaptam regisztrációs levelet

olyan kérdésem lenne, h te megkaptad-e már? ha igen akkor mikor?

2010. jún. 24. 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:
szia.igen megkaptam,fúúú most pontosan nem tudom,de vhogy május vége felé.
2010. jún. 24. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!