Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítség! Miért nem lép be?

Segítség! Miért nem lép be?

Figyelt kérdés

Nem enged be az e-felvételibe.Amikor belépek a felvi.hu -ra ,akkor ott fent a menüsorban van az e-felvételi eddig mindig bejött nekem hogy: adjam meg a kódomat meg jelszavamat és aztán belépett.Most pedig csak azt adja ki , hogy:2010 szeptemberben induló képzések regisztráció.Vajon miért? Szerintetek írjak nekik levelet?És mit írjak benne?

Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy akkor most fel kell tölteni a 12.-es évvégimet és az érettségi bizimet? Csak mert amikor még betudtam jutni , akkor még hiányzó feltöltendő adatnak csak az érettségi bizim hiányzott.ÁÁÁ kicsit megvagyok ijedve , mert nem nagyon értek az ilyen internetes dolgokhoz és nagyon félek , hogy lefogok maradni valamiről .Kérlek segítsetek !! előre is köszönöm!!

2010. jún. 24. 11:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért , csak kicsit siettem !!Nagyon izgulok , hogy lemaradok valamiről:(
2010. jún. 24. 11:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem beenged, nem tudom, mi lehet a hiba. Próbáld meg még párszor, ha még mindig nem, telefonálj!

Aztán. Igen, kell a 12.-es évvégi is, meg az érettségi bizonyítvány is. A 12.-es évvégit nekem sem jelezte hiányzónak, azt úgy tudod feltölteni, hogy a Dokumentumoknál a Jelentkezéshez csatolt dokumentumok résznél a 11.-es évvégi bizonyítvány melletti kék csomagocskára kattintasz. Ott lesz olyan, hogy új fájl csatolása, ott feltöltöd, és kész. Az érettségi bizi meg akkor menni fog, ha tudod hol kell. SOk sikert!

2010. jún. 24. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!