Szerintetek ilyen jegyekkel van esélyem fősuliba menni vagy ne is álmodjak?
Figyelt kérdés
Matek: 2
Magyar: 4
Történelem: 3
Biológia: 3
Német: 4
Szerintetek? Nem a legjobb, sőt..., elbúcsúzzak a főiskolától? =/
(jelentkeztem egybe most)
2010. jún. 23. 17:56
1/7 anonim válasza:
hova jelentkeztél?
FSZ képzést nem jelöltél meg?
2/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, jelentkeztél valahova, majd úgyis kiderül, hogy felvettek-e, vagy ami fontosabb, hogy el tudod-e végezni. Igazából most már mindegy, ezen nem tudsz változtatni.
3/7 anonim válasza:
Ezzel nem nagyon látok rá esélyt. Max felsőfokú Okj képzések.
4/7 anonim válasza:
Fizetősre szerintem sok helyen tartanak pót jelentkezést, főleg a drágákra, szóval ha van rá pénzed szerintem még ezekkel a jegyekkel is találsz valamit, ha mindenképpen főiskolára akarsz menni.
5/7 anonim válasza:
A %-ok számítanak. Ha összeadod az érettségin kapott %-okat, és nézd meg a tavalyi ponthatárt oda ahova jelentkeztél. És kiderül, hogy felvesznek-e. (Ha legalább 35-40 ponttal több van akkor sztem felvesznek)
No para!
6/7 anonim válasza:
Ennél rosszabb jegyekkel is kerültek már be fősulira. Am hova jelentkeztél, milyen szakra?
7/7 anonim válasza:
Ilyen jegyekkel nincs is értelme. Fel kéne fogni végre, hogy nem mindenkinek kell főiskolára mennie. Jobban jársz, ha kitanulsz egy hiányszakmát. Nagyon jól meg fogsz élni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!