Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor hogy is kell...

Most akkor hogy is kell kiszámolni a fősuliba jelentkezésnél a kreditek számát? Ezekkel a jegyekkel van esélyem vhová jelentkezni? Kérem aki ebben jártas.

Figyelt kérdés

Sziasztok.Tavaly érettségiztem, és most érzem úgy, hogy jó lenne fősulira menni, de egyáltalán nem értem, hogy miként kell kiszámolni a pontokat...tudom, kicsit hülye vagyok, de sose értettem:D

Az érettésgi eredményeim:

magyar:4

történelem:4

biosz:3

idegen nyelv:3

matek:2 (igen ez gyengus:D)

tudom, hogy nem a legjobb eredmények, és lehet esélyem sincs, de aki nagyon jártas ebben, kérem segítsen, vagy h egyáltalán ha lehet, milyen sulikba tudok így jelentkezni:)

köszönöm:)

2010. ápr. 9. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

felvi.hu

%-os eredmény megadja a pontokat, duplázol és kész

Az eredményeidet elnézve, műszaki nem jöhet szóba, valami reál szakot kell nézni, de el kell gondolkodni, hogy van kereslet rá, vagy csak kidobsz 3 évet a p...

2010. ápr. 10. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány százalékosak lettek? Mert százalék alapján van a pontszámítás.

És milyenek a 11 és 12 év végi jegyeid? Magyarból, töriből, idegen nyelvből, matekból, meg egy általad választottból?

2010. ápr. 10. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Felvi.hu-n van pontszámító kalkulátor, de jobb ha inkább megérted a kiszámítását.

Ha leírod a %-os eredményeidet, a 11-12.-es év végi jegyeidet, és azt, hogy van-e nyelvvizsgád, OKTV eredményed vagy emeltszintű érettségid, akkor segítek kiszámolni, és megpróbálom elmagyarázni.

De azt is írd le, milyen terület érdekelne, mert minden szakra más pontod lehet.

2010. ápr. 10. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:

éértem mostmár, megvan:D

nagyon aranyosak vagytok, hogy segítettek:)

köszönöm:)

2010. ápr. 10. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!