Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek kémiából a követke...

Szerintetek kémiából a következő jegyekkel megkapoma 3-mast?

Figyelt kérdés

Nagyon félek,hogy 2-es leszek kémiából pedig alapjában 4-5-ös tanuló vagyok de ez a kémia valahogy nem megy.

a jegyeim: 5,5,5,2,2,1,1,3

Nagyon félek és rosszul érzem magam,mert azt nem tudnám elviselni de mindent megpróbálok megtenni!!

Szerintetek még összejöhet???

:((((((((((((((((

Egy elkeseredett lány.

2011. máj. 29. 17:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Nekem sok gondolkodás múlva aztmondta,hogy 2-es!!:((
2011. máj. 29. 17:07
 2/9 A kérdező kommentje:
* megkapom a
2011. máj. 29. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
pedig ez pont kerek hármas
2011. máj. 29. 17:13
 4/9 anonim válasza:
ez pont hármas
2011. máj. 29. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:

24:8=3

Ez tényleg pont 3-as :)

2011. máj. 29. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Ránézésre is azt mondanám, hogy 3-as.

Viszont lehet, hogy valami fontosabb témakörből írtál 1-est, meg valószínűleg azt is figyelembe vette, hogy romlik a tendenciád, ezért adott 2-est.

Azért ezen ne keseredj el, légyen, hogy nem buktál meg! :)

2011. máj. 29. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is 3-asnak néztem, ki is számoltam.

A tanárnak van egy jegynyi "szabadsága". Nekünk azt mondta a tanár,hogy valakinek 2,4-re is megadhatja a 3-ast, de 2,8-ra is a kettest, ha úgy ítéli meg.

Mondjuk ez iskolafüggő azt hiszem.

A konferencián még változhat.

Ha meg kettes, fel a fejjel! :) Ez még biztos nem számít a továbbtanulásba, a többiből jó vagy. Ne azzal törődj,hogy miből vagy gyengébb, hanem azzal,hogy miből vagy jobb! :)

2011. máj. 29. 17:46
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi nagyon rendesek vagytok!! csak a szüleim miatt aggódok nagyon kifognak akadni és én nem szeretnék nekik csalódást okozni!! eddig mindig nagyon jó tanuló voltam és most...mit fognak szólni?? még el se merem mondani neki.. csak tudok beszélni a tanárral vagy valami javítót írni:(( és olyan lelkifurdalásom is van!!:(( csak meglesz valahogy a 3-mas!! meghát ugye a továbbtanulás...
2011. máj. 29. 18:21
 9/9 anonim válasza:
ha ez a 2. félév és javítottál az előzőhöz akkor az összeset kell nézni és úgy leszel, am is az összeset nézik... de ha javítottál (azt hiszem ha 1 kerek jeggyel) akkor 2,4-től hármas lehetsz
2011. máj. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!