Megbukhatok ezekkel a jegyekkel?
Figyelt kérdés
A tanár azt mondta,hogy megfog buktatni..
első félévben jegyeim : 3 4 4 1
második félévben : 1 2 1 1 1
ez ugye kereken 2 egész..
megbuktathat ? :S
2011. máj. 4. 20:03
1/9 anonim válasza:
ezzel még megbuktathat...:S
nálunk /legalábbis/ ugy van ha nem érjük el a 2,00 át a második félévbe nem engednek át...
2/9 anonim válasza:
ha csak a második félévet nézné akkor zumzum nélkül megbuktathatna!! de mivel év vége van, úgy mind a két félévet kell egybe nézni, szóval nyugi nem buktál meg!
3/9 A kérdező kommentje:
nálunk nincs ilyen a házirendben,az előbb olvastam el..:(
2011. máj. 4. 20:13
4/9 anonim válasza:
Hacsak nincs benne a házirendben,hogy mikortól vagyis hányas átlagtól kell átengednie a tanárnak akkor az egyéni elbírálás dönt, ez esetben pedig ha meg akar buktatni,meg is fog. Lehet a hiszti meg a házirend lapozgatása helyett tanulni kellett volna.
5/9 anonim válasza:
háthogyha a második félévet nézi csak akkor igen, márpedig álltalába azt nézik
6/9 anonim válasza:
Tanártól függ, hogy az egész névet nézi-e vagy csak a másodikat. De szerintem van félni valód.
8/9 anonim válasza:
beszélj vele minél hamarabb ne a csodát várd. van még hátra tengernyi időd írsz egy kettest meg egy hármast és megvan oldva a problémád.ha nem javítasz szerintem buktad ezt a kört
9/9 anonim válasza:
igen csak hogy fogalmazzak... ahhoz teljesiteni kell második félévbe is hogy átengedjenek... most ha ugy állnál hogy a másodikfélév 1,8 1,9 akkor nem lenne probléma
de jóformán csak egyesei vannak...
nálunk így nyugodt szívvel húznak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!