Szerintetek milyen az órarendem? (Informatika, egyetem) A tiétek milyen?
Milyen volt, vagy milyen az órarendetek? Én Angliában vagyok első éves, és szimplán csak érdekel, hogy kinek hogy vannak/voltak az órák.
Az enyém ilyen:
Bár jobban örültem volna egy 3 napos hétvégének, de ez is jó. De még a szerdát meg kell érdeklődjem, hogy ki lehet-e hagyni, mert nem éri meg bemenni arra az 1 órára..
(Második félévben egyébként integrated application development, matek infóhoz és website design lesz.)
Teljesen mindegy hol tanultok, a lényeg hogy valamiféle informatikát, mert érdekelne az órarendetek.
Válaszokat előre is köszi :)
Borzasztóan gyengének tűnik, de eleve egy nagyon gyenge "egyetemre" jársz. Ha jól emlékszem, akkor talán nem is az egyetemre, hanem a college-od egy felsőbb szakára jelentkeztél, ezért valószínű, hogy még mindig van tutorial-od is.
Egyébként én is Angliában járok egyetemre, de ennél jóval több óráim vannak.
Köszi a magán véleményed az egyetemről, (amit egyébként nem kérdeztem)
Te hova jársz és milyen szakon? Megnézhetném az órarended?
Ez nem magánvélemény. Másik kérdésedben is el lett mondva, hogy még Anglián belül is olyan alul van, hogy sok lista ki sem hozza.
De egyébként ha beírod Google-ba pl. "University of ..., majd adott szak timetable" akkor kihozza az órarendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!