Szerintetek milyen az órarendem? (Informatika, egyetem) A tiétek milyen?
Milyen volt, vagy milyen az órarendetek? Én Angliában vagyok első éves, és szimplán csak érdekel, hogy kinek hogy vannak/voltak az órák.
Az enyém ilyen:
Bár jobban örültem volna egy 3 napos hétvégének, de ez is jó. De még a szerdát meg kell érdeklődjem, hogy ki lehet-e hagyni, mert nem éri meg bemenni arra az 1 órára..
(Második félévben egyébként integrated application development, matek infóhoz és website design lesz.)
Teljesen mindegy hol tanultok, a lényeg hogy valamiféle informatikát, mert érdekelne az órarendetek.
Válaszokat előre is köszi :)
Látván a #2-es órarendjét, kicsit bénán érzem magam😅
Normális, hogy Angliában ilyen kevés tantárgy van egyetemen? Vagyis, a legtöbb egyetemet megnéztem, és mindenhol 6 tárgy volt elosztva a 2 félévre. (3-3)
Vagy ez így hogy? Angliában tanult informatikusok alulképzettek lennének, vagy Magyarországon túlképzettek?
#4 Nem látod, hogy BSc? Ráadásul hons... (felső sarok)
Nem lehet minden országnak ugyanolyan az oktatási rendszere.
Köszi az eddigieket, elég érdekes hogy mennyivel másabb Magyarországon az órarend. Kicsit el is szomorított, hogy talán még a végén alulképzettebb leszek, mert nem tanulunk annyi mindent 🙄
(Évi 6 tárgy)
Jöhetnek még azért.
Mérnökinfó bsc 1. szemeszter (plusz azóta bejött egy péntek 8-10es tárgy is)
Köszi mindenkinek.
Ilyen órarend mellett, szoktatok, vagy kell tanulnotok otthon? Vagy mindent letudtok az előadások keretein belül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!