Molekuláris bionikán vagy mérnökinformatikai szakokon ajánlott a laptop használata? Egyáltalán van haszna programozáshoz? Mi a véleményetek?
Én anyagmérnökire járok, nekünk is szokták kérni, hogy vigyünk, mert az előadás keretében gyakoroljuk szakmai programok kezelését, vagy volt,hogy gyakorlatra kérte, hogy a féléves feladatot órán írjuk.
Nagyon sok anyag nekünk a neten/pdfben van fent, szerintem jobb egy kisebb notebookon cipelni, mint telefonon szenvedni a nagyítással.
Nem kell egy nagyon drága gép hozzá, nekem egy (akciósan) 70 ezres kis 1.15 kilós Lenovom van.
Mind2 szakon ajánlott, de lehet élni nélküle.
Praktikus, ha többen összeülve kell/akartok feladatot, házit megcsinálni.
Óra elött gyors jegyzetátolvasáshoz elég egy telefon, vagy tablet.
Én az utolsó 2 évben csak füzetet és telefont hordtam magamnál. Tény, hogy ekkor már nem sok programozós labor órám volt.
Kényelmi plusz, ha jobban szeretsz a saját gépeden programozni. Pl mert linux guru vagy, akkor ahhoz pl c++ban eleve más fordító csomag van. Csak órán pl szevedni fogsz vele ha ez ismeretlen, mert a többiek windowson fognak kódolni.
De kriptográfián jártunk úgy, hogy minden frissítési verziószám egyezett a 2 kolléga gépén, az adott program egyikőjüknél mégse akart rendesen futni. (Személyi chipjébe akartunk belépni).
Nyilván hasznos lehet csoportos tanulásnál. Viszont volt már nem 1 szaktárs, akit konzultáció után (21 körül) közrefogtak a helyi etnikumok...
Hazafele a Práteren a körútig csoportosan.
Használt gép tökéletes.
Ja engem is lehúzott egy cigó a Corvinnál, pont mikor mentem vizsgázni Vágónéhez hullafehéren Anal II-re :D
...de manapság határozottan jobb már a környék, akkoriban épültek a házak, most már elit környék lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!