Buta kérdés de egyetemre miért ajánlott a laptop?
Szerintem nem ajánlott. Jegyzetelni nem lehet vele(engedni engedik, csak mondjuk egy ábrát sokkal több idő megcsinálni mint papíron, meg egy csomó dolog elvonja a figyelmed ha gépen jegyzetelsz)
A kijelzője is kicsi, a teljesítménye sem akkora mint egy asztali gépnek.
Egyedül akkor éri meg laptopot venni, ha nagyon öko vagy, mert a fogyasztása sehol nincs egy asztalihoz képest
*Ugyanabban az árkategóriában.
Valóban egy 200e forintos noti gyorsabb lesz mint egy 70e forintos pc, csak nincs értelme összehasonlítani a kettőt
Egyetemre nem kifejezetten laptop ajánlott, hanem bármilyen számítógép (legyen az asztali, notebook vagy netbook) internetkapcsolattal. Manapság mindent neten keresztül kell intézni (tárgy- és vizsgafelvétel, befizetések stb.), számítógépen kell írni a beadandókat, sokszor az előadásanyagokat is netre teszik fel.
De nálunk pl. senki nem vitte a gépét órára...nem egyszerűbb rajta jegyzetelni, ráadásul zavaró, ha valaki melletted püföli a gépet.
én azért vettem laptopot mikor egyetemre kerültem, mert tudtam hogy nagyon fontos lesz az hogy tudjam cipelni a koli és az otthon között. koliban nem hagynám hétvégére semmiképp, meg nagyon nagyon sok egyetemi cuccot töltök le rá, ami jobb ha egy hordozható felületen van, amit akár utazás közben is meg tudok nézni ha nagyon muszáj, mint egyszerre két helyen.
órán füzetbe jegyzetelek, oda nem is kell laptop, de a cipelés miatt én nagyon ajánlanám, előtte nekem is csak asztali volt, de az amúgy is már nagyon lassú volt
persze ha bejárós vagy akkor tökmindegy milyen géped van, én ~250km-re tanulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!