Nem értem a mérnöki fizikát, mit tegyek?
Majd belejössz!
Én sem nagyon értettem az elején, de én gépészmérnökire jártam/járok.
Ha oda jársz, ahová gondolom, akkor itt a HVA tárgyról lehet szó (én is végigtoltam anno), amit Fizika 1. néven nyomnak és ami "picit" túl van a mérnöki fizikán. Túlzás nélkül állítható, hogy egy tömörített, villamosmérnöki tananyag, még a jelölésrendszerében is.
Nyugi, akkor se értenéd sokkal jobban, ha nem egy felelőtlen alak tanította volna neked a fizikát gimiben, bár valszeg könnyebb lenne. Köszönd meg neki utólag is, hogy kitolt veled, mert egyszerűbb volt munka helyett lébecolni neki, s benneteket is lébecolni hagyni....
A lényeg, ha tanárt keresel, akkor villamosmérnököt keress vagy ha mégis fizika vonalon keresgélsz, akkor olyat, aki legalább egyetemen tanít, mert egy átlagos - mondom, egy átlagos - középiskolai fizikatanár hozzá sem szagol ahhoz az anyaghoz. (Thevenin-Norton átalakítás, hálózatok komplex számítása, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!