Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A fizikát, matekot szeretem,...

A fizikát, matekot szeretem, az infót nem annyira. Milyen jól fizető mérnöki állást válasszak?

Figyelt kérdés

Valamiért számomra annyira nem érdekes az infó,hogy a jövőben napi 8 órán keresztül kódokat irogassak,mindenképpen szeretnék fizikával is foglalkozni,nem gond ha van benne infó,csak ne teljes egészében arról szóljon.

Ja és a fizetés is nagyon számít nálam,de nem csak ezért csinálom,még mielőtt leírnátok,hogy nem a pénz számít,

Mérnökinf,energetikai-,gépész,vagy villamosmérnöknek tanuljak tovább?

2016. márc. 14. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem is értem hogy fordult meg a fejedben a mérnök infó, ha az infót nem szereted? Energetikán és gépészen kevés infó van (már ami a programozást illeti), mérnökinfón és villamosmérnökin több.
2016. márc. 14. 13:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Mert ott gondolom van fizika és azt szeretnék tanulni,de ha villamosmérnökin meg sok van,akkor meg már érdemes lenne profi szinten tanulni azt,mert a villamosság annyira nem érdekel.
2016. márc. 14. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!