Szerintetek milyen ruhát válasszak szalagavató utáni bulira, ha nem szeretem a szoknyát?
Az a probléma,hogy én egyáltalán nem vagyok lányos,és gyűlölöm ezeket a tipikus koktélruhákat/lányos fodros szoknyákat,egyszerűen szörnyen érezném magam egy ilyenben,viszont mindenkin ilyesmi lesz.
Szerintetek milyen alternatíva van,ami nem szoknya,de mégis alkalomhoz illő.
Egyébként vékony,viszonylag magas testalkatú vagyok,ha ez számít.
Kedves első:Én úgy gondolom,hogy ez a nap rólam szól,és nem másról.A szépség pedig relatív,de ha manapság csak az lehet csinos,aki szoknyát vesz fel,akkor én ronda leszek,nem érdekel:)
A kérdés inkább arra irányul,hogy mi az a szett,ami nem szoknya,de mégis elegáns/ünnepi,amivel megadom a tiszteletet a többieknek.Egy szűk farmer+póló/topp,amit hétköznap hordani szoktam nyilván nem ilyen:)
Kedves második válaszoló:Szerintem ez túl hétköznapi összeállítás lenne.Ennél szerintem ünnepibb alkalom lesz.
Köszönöm a linket:)
Igazából a ruhával nem lenne baj,csak szerintem ez túl sokat mutat,mivel még a suliban leszünk egy darabig,a tanárok előtt nem szívesen járkálnék kilátszó hassal:)
De ettől függetlenül sima buliba tényleg jól nézne ki:)
Ezen van a lenyeg kedves kerdezo amivel megadod a tiszteletet!
Az pedig nem egy hetkoznapi farmer,hanem egy elegans szoknya!
Tehat nem rolad hanem a tobbiekrol szol ha ezt irtad.
Es egyszer szerintem kifogod birni sokan megusztak mar elve...
Valami elegáns,különleges overallt tudnék javasolni,azt gondolom az elég extravagáns. Írj privátot ha érdekel.
Üdv; egy divattervező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!