Mi a véleményetek erről a ruháról? (keringő)
2015. nov. 18. 22:44
1/14 anonim válasza:
szerintem ez a fazon nem túl előnyös senkinek..
2/14 A kérdező kommentje:
miért?
2015. nov. 18. 22:50
3/14 anonim válasza:
keringőhöz ez marha kényelmetlen lesz
4/14 A kérdező kommentje:
felpróbáltam már, és el is táncoltam benne, nem volt az
2015. nov. 18. 22:53
5/14 anonim válasza:
Annak a hölgynek, aki a képen van, nem túlzottan előnyös ez, mert a feneke szélesebb, mint a dereka, és így furán áll rajta. Meg nekem az se tetszik, hogy ott ahol találkozik a díszesebb rész magával a szoknyarésszel, ott egy ilyen fordított V alak van. Meg azok a fodrocskák ott amik úgy átlósan futkosnak a ruha felső részén, hát nem tudom eldönteni, hogy az most vajon túl sok lenne vagy túl kevés. Kicsit más a színe, mint a ruha többi részének és szerintem nagyon kivirít, így nem illik oda, nem lesz annyira ízléses, mint nélküle lehetne. -Egyéni vélemény.
6/14 anonim válasza:
Jaaa, hogy már megvan a ruhád? Szerintem lehet, hogy érdemes lett volna korábban kiírni a kérdést. Egy ilyen ruha nem két fillér. Egyik osztálytársam anno 60 000Ft-ért csináltatta kimondottan szalagavatóra.
7/14 anonim válasza:
5.meg6.vagyok, Bár, lehetséges, hogy jól mutat rajtad, asszem, hogy a képen nem te vagy.
8/14 anonim válasza:
"mert a feneke szélesebb, mint a dereka"
Még szerencse, hogy nem fordítva :D :D
Ha ilyen alakod is van hozzá, akkor rendben van.
Szerintem szép.
9/14 anonim válasza:
6.-nak:
Nem, te nem érted fiam, ez a ruha azoknak áll jól, akiknek vagy úgy van az íve ott a derekánál, ahogy ott lerajzoltam, amit most ide berakok, vagy pedig a "fatörzs" alkatúaknak áll jól.
10/14 anonim válasza:
*Ja nem, az előző az bocsi, a 8.-nak ment. Szóval, ahol nincsen az a rész, amit én ott most kékkel levágtam, akiken; na, szóval azoknak áll jól ez szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!