Mi a véleményetek errôl a ruháról? Tetszik? (szalagavató)
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Egy 17 éves lány vagyok, idén lesz a szalagavatóm. Abban a ruhában fogunk ballagni is, amit most veszünk majd fel.
Nem lesz közös ruha az osztályban a lányoknak, csak egy kikötés van: feketének és barack(~)színûnek kell lennie.
Találtam egy ruhát, ami nagyon tetszik, de nem tudom, felvehetném-e. Mi a véleményetek? Nektek tetszene? :)
Elôre is köszönöm a válaszokat! :)
(Minden válaszolónak zöld pacsit adok. :))
2015. szept. 18. 15:31
1/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Bár a képen nekem túl rövidnek tűnik.
De egyébként tök jó, főleg hogy fekete és barack színűt kell találni. Nem tudom, mekkora választék lesz. Ez szép és nem túl barack, ízléses.
2/7 anonim válasza:
Szerintem szép. Én felvenném :)
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár azt hittem szalagavatóra nagy fehér keringőruhát vesznek fel a lányok.
4/7 anonim válasza:
Szép, persze ehhez kell egy modell alak is.
6/7 anonim válasza:
Ha ilyen alakod van akkor jó. Mondjuk nem barack- hanem rózsaszín...
7/7 anonim válasza:
szerintem nem rossz, de arra készülj fel, hogy a pánt nélküli nem a legkényelmesebb viselet.. + kevés embernek áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!