Mi a véleményetek erről a ruháról? (keringő)
2015. nov. 18. 22:44
11/14 anonim válasza:
Szerintem butaság, hogy a fatörzs alkatúaknak áll jól. Ez pont a homokóra alakon néz ki normálisan, amilyen a képen is látható. De nekem amúgy nem tetszenek különösebben ezek a fajta ruhák. De ízlések és pofonok:)
13/14 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű ezna ruha! Nekem nagyon tetszik!
A feneke meg mindenkinek vastagabb a derekánál. Jobb esetben... A fatörzs formának ez iszonyúan állna, még jobban kihangsúlyozná a formátlanságát. Ez pont az olyan típusú nőkön mutat, mint a modell.
14/14 1112 válasza:
5,6,7,9,10 vagyok,
Akkor ez a fazon viszont szerintem alacsonyabbaknak lett kitalálva. Tudtam, hogy valami trükk van:) Mindegy, akkor jó lesz, na:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!