Szerintetek így bekerülhetek majd? (jövőre érettségizem)
Olyan suliba szeretnék menni, ahol kb az államis ponthatár minden évben 370 körül van, vagy 380..(tudom, ez változó..)
Most 11-es vagyok, sajnos mindenből rontottam egy jegyet, amit nagyon nagyon sajnálok :S így lett az irodalom 3 nyelvtan 4 töri 3 német 4 matek 2 :(((
jövőre nagyon ráfogok húzni, főleg a matekra, a többi nem lesz annyira nehéz.Ezt a pontszámítás miatt írtam le, mert ha duplázással is megyek, vmennyi ebből is számít nem?
Az érettségimet természetesen szeretném jóra megírni, tegyük fel h lesz két ötösem, az duplázásnál jónak számít, mégha nem is csinálok emeltet,ugye? És úgy be lehet kerülni, hogy nincs nyelvvizsgám?(pluszpont miatt)
Eddig úgy tudom, hogy nem feltétel az 1 emelt szint ebbe a suliba...sztetek így megoldható lenne h államis legyek?
Tudom, akarni mindent lehet, de én akarom is és már nyáron készülök az érettségire!
Júúj.. ez jó.. én idén érettségiztem, 3-as lett a matekom évvégén. Közel voltam a 4-eshez, de aztán sajnos lehúztam egy 2-essel..
Nekiálltam az érettségiknek gyakorlásként.. egyik igen jó lett, másik alig volt meg kettes. Aztán elém rakták idén, és 47 pontot sikerült összehoznom. Így 3-as lett. Pedig utólag visszagondolva röhögve meglehetett volna írni 4-esre.
Ez nem azon múlik, hogy te most azt mondod rágyúrok. Hanem azon, hogy ott abban a pillanatban sikerül-e jó döntést hoznod. Persze, sok gyakorlás segíthet. De azért 380 pontot ezekből a jegyekből összehozni? Ne haragudj, de nekem sokkal jobb lett az év végi bizim 11.-be.. és kb. 330-340 pont körülre számoltam.. emelt érettségi, vagy nyelvvizsga nélkül lehetetlen, ilyen jegyek mellett! :(
Utolsó:igen, tudom, abba a suliba sincs megszabva h melyik lesz a duplázós:)
12:16
Én jó vagyok matekból,csak a hanyagságom miatt lett az idei év 2(majdnem3).Mellesleg matekon megcsináltuk az idei matekérettségit, és kijött 4-esre, úgy, hogy volt benne olyan, amit nem tanultunk és azt nem számította bele, mivel azt nem tudtuk még megoldani, tehát nem hinném h az érettségivel gondom lenne, ha gyakorolok is még rá.
A jegyeket tudom h elrontottam, de nem is hinném h évvégi jegy szerint megyek továbbtanulni, duplázás lesz úgyis:) a nyelvizsgát azért nem tudom h megpróbáljam e, mert jövőre nagyon hajtani kell, de úgyis készülök érettségire németből és lehet megpróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!