Szerintetek így bekerülhetek majd? (jövőre érettségizem)
Olyan suliba szeretnék menni, ahol kb az államis ponthatár minden évben 370 körül van, vagy 380..(tudom, ez változó..)
Most 11-es vagyok, sajnos mindenből rontottam egy jegyet, amit nagyon nagyon sajnálok :S így lett az irodalom 3 nyelvtan 4 töri 3 német 4 matek 2 :(((
jövőre nagyon ráfogok húzni, főleg a matekra, a többi nem lesz annyira nehéz.Ezt a pontszámítás miatt írtam le, mert ha duplázással is megyek, vmennyi ebből is számít nem?
Az érettségimet természetesen szeretném jóra megírni, tegyük fel h lesz két ötösem, az duplázásnál jónak számít, mégha nem is csinálok emeltet,ugye? És úgy be lehet kerülni, hogy nincs nyelvvizsgám?(pluszpont miatt)
Eddig úgy tudom, hogy nem feltétel az 1 emelt szint ebbe a suliba...sztetek így megoldható lenne h államis legyek?
Tudom, akarni mindent lehet, de én akarom is és már nyáron készülök az érettségire!
figyelj, semmi sincs még veszve!
nyáron is gyakorolj kicsit, főleg matekot, csak annyit, hogy ne ess ki a ritmusból. ha év közben majd úgy látod, hogy valamilyen anyagrész nem megy, akkor érdemes különtanárhoz menni párszor. az utolsó évet tényleg vedd komolyan! azt tudod már, hogy mi lesz az 5. érettségi tárgyad? hol/milyen területen szeretnél majd továbbtanulni?
Az megvan, holnap szóbelizek belőle, földrajz, jelentősége nincs...3 vagy 4 lesz.
A magyarban bízom h jól sikerül, mindig jó voltam belőle, csak most lerontottam :( a németemben is bízok, de nyelvvizsgára sztem még nem lennék képes jövőre, elvenné az időmet az érettségi, nyár alatt pedig úgy érzem h nem tudnék felkészülni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!