Ki biztat engem? Holnap érettségizem! (Szóbeli)
természetes hogy izgulsz. De hidd el, végülis nem is olyan nagy durranás (így utólag). Én egyáltalán nem vagyok jó tanuló, az utolsó napokat tanultam csak végig, mégis mindkettő jól sikerült.
Neked pláne menni fog! Gyorsan túl leszel rajta, majd meglátod.
Sok sikert!!! :)
Szia!
Én tegnap szóbeliztem, angol, magyar, töri, és a választott tantárgy. Nem vészes ne aggódj!! Én nagyon féltem, de ha bemész kihúzod a tételt és elkezded kidolgozni, akkor megszűnik a félelem. Ha pedig felelsz, nem baj ha olvasgatod a lapodat, én is bele bele néztem szinte mindig. A tanárhoz beszélj, aki vizsgáztat, a többivel ne foglalkozz. Így visszagondolva nem nagy cucc! 3 napot tanultam rá, de akkor nagyon, érettségi előtt úgy éreztem hogy végem van, mindent kavarok. De ezt csak akkor érzed így. Gondolj bele, ha én minimális tanulással átmentem, akkor te aki sokat tanult rá, milyen eredmény érhet el!!
Sok sikert és nyugi, tapasztalatból beszélek, tegnapelőtt még világomat nem tudtam annyia ráparáztam.
Jaj, nagyon köszönöm! Csak olyan rossz tudni, hogy a többiek már túl vannak rajta, én meg utolsó napon vagyok!
De jól fog menni, érzem, jól kell mennie, mert számítanak! :D
Utólag tuti amúgy ezt fogom érezni...
Túl vagyok rajta!!!!!!!!!!!!! Hatalmas megkönnyebbülés,. itt a nyár! SZABADSÁÁÁG!
Péntek tényleg az én napom! :)
Nem azt húztam, amit akartam, de nem is azt amit nem akartam, hanem a LEGNEHEZEBBEKET. De tényleg.
Irodalom: Kertész Imre: Sorstalanság A sors és sorstalanság meghatározása Kertész prózájában.
Nyelvtan: Nyelvi sztenderd (amikor kihúztam, azt sem tudtam mi kell oda, de aztán kiderült, hogy könnyű! Erről csak kb. 3 percet beszéltem)
Töri: Nácizmus (váááááááááááááááá)
De nagyon jó lett! Megoldottam, határozott voltam, ahogy tudtam. Magamnak megfeleltem, ez biztos. Mindkettő max pont körüli! :D:D:D
Most pihi, aztán záróértekezlet, aztán bankett! Jó legyél!
Tegnap bőgtem egy nagyot, a feszültség lejött rólam, és azután nyugodt voltam, egészen a vizsga végéig! :D Így utólag tényleg nem nagy cucc ez az érettségi...de bebizonyítottam, hogy a legnehezebb, és legváratlanabb dolgokból is tudok szép feleletet csinálni! EZZAZZZZZ!
Megyek, és száműzöm valahová a tételeimet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!