Lehet földrajz alapszakra menni úgy, hogy nem érettségizem belőle?
Figyelt kérdés
Megéri? Sokat ér az érettségi belőle? Minden kifejtett, vagy rövidebb válasz érdekel.2011. szept. 18. 20:15
1/6 anonim válasza:
Nem lehet. Alap követelmény a föci érettségi.
2/6 A kérdező kommentje:
Én csak azt láttam, hogy kettőt kell választani ezekből a tantárgyakból: biológia v. fizika v. földrajz v. informatika v. kémia v. matematika v. természettudomány v. történelem v. szakmai előkészítő tárgy. Nem találtam kötelezőnek írva a földrajzot.
2011. szept. 18. 20:27
3/6 anonim válasza:
szerintem érdemes leérettségizned földrajzból, hisz az egyetemi tananyag tuti arra épül majd és pont jó, ha előtte az érettségi kapcsán átismétled. Miért ne abból érettségiznél, amit utána tanulni akarsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Mert későn jutott eszembe az érettségi belőle...
2011. szept. 18. 20:39
5/6 anonim válasza:
Nekem csak fizikával kapcsolatban van infóm, de ide lehetett jönni úgy is, hogy nem érettségiztél fizikából. Én is úgy tudtam, hogy kell az adott szak tantárgyából érettségizni de nem kell. Ebből gondolom föcinél se kritérium csak sokat segít.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor remélem, hogy így is mehetek. Mert ezt tegnap kitaláltam, és tetszene is nekem. Amúgy tanár szeretnék lenni.
2011. szept. 19. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!