Technikusi vagy diploma?
Hát igen, ez így ellentmondásos.
Mert ha jól érzed magadat a jelenlegi helyen, akkor minek akarsz diplomát.
Ha meg meglenne a diplomád, akkor miért maradnál technikusi pozícióban.
Miért ne maradhatnál? Attól még, hogy lesz egy diplomád értesz hozzá nyilván csinálhatod tovább ezt is ha neked tetszik.
Ez olyan mintha lenne egy vízvezeték szerelő aki szeretne pl.: egy tanári diplomát attól még érteni fog a vízvezetékekhez és abban is dolgozhat. Csak annyi,hogy nagyobb körben tudsz majd nézelődni munkaerőpiacon.
Mondjuk ebben az egészben szerintem van egy csavar is. Bizonyára a kérdező szeretné, ha előléptetnék egy magasabb pozícióba, de ugyanakkor a jelenlegi munkakörére is rá szeretne látni.
Szerintem ráhibáztam, de majd a kérdező talán visszajelez valamit.
Ha nagyon akarsz diplomát, menj levelezőre! A mostani cégnél nem is kell erről igazából tudnia senkinek, munka mellett tudod csinálni a levelezőt.
Aztán majd menet közben eldöntöd, hogy érdekel -e tégedet az a nagy egyetemi hajtás, meg hogy van -e ipari igény arra, amit tanulsz.
Na, azért mondom, mi tart vissza?
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!