Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon félek a középiskolától....

Nagyon félek a középiskolától. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudok aludni napok óta, most megyek középiskolába és izgulok iszonyatosan. Pánikroham tört rám az éjszaka.

Van egy testi rendellenességem, ami miatt nagyon zárkózott vagyok, és nem tudok nyitni az emberek felé. Ez miatt is rettegek hogy mit fognak hozzá szólni ..

Ti hogyan éltétek meg?

2018. aug. 29. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Te döntöd el, hogy tovább hergeled magad, vagy feldolgozod, hogy mindenki túlélte és te is túl fogod. A rohamot nem a középiskola okozta, hanem te saját magadnak azzal, hogy húzod magad.

Ha pszichológusra van szükséged, akkor kérd a szüleidet, hogy segítsenek eljutni hozzá.

A testvérem mozgáskorlátozott, láttam kívülről hasonló helyzetet. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy az önbizalmad nem az fogja megadni, hogy kívülről megerősítenek benne.

Fantasztikus személyiség vagy, úgy vagy jó, ahogy vagy, és ha más mást mond, azt nem kell elhinni! Dolgozz magadon, hogy ne az "időjárás" határozza meg, hogy hogyan érzed magad a saját bőrödben!

2018. aug. 29. 17:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. aug. 29. 18:15
 3/12 Pally válasza:
56%
Jómagam is rendkívül zárkózott természetű voltam korábban, hasonló okok miatt, mint Te. Soha ne felejtsd el, hogy nem mások mondják meg azt, hogy ki vagy. Ebbe csakis neked van beleszólásod. Hasonlóképpen az emberek gondolataira sem lehetsz túlzott mértékben hatással. Teljesen mindegy, hogy ki vagy, honnan jöttél, hogy nézel ki; mindig lesznek olyanok, akik szeretnek, és olyanok, akik kevésbé. Találd meg azokat, akik szívesen vannak körülötted, és légy biztos magadban!
2018. aug. 29. 18:16
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Ha esetleg nem ismernéd, szeretettel ajánlom figyelmedbe Nasz Danit, pont erről beszél:

https://www.youtube.com/watch?v=d1F5lbekyZU

2018. aug. 29. 18:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megnéztem a videot. :)

2018. aug. 29. 19:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Adott egy kis löketet, de az bizonyos érzés még mindig bennem van :(
2018. aug. 29. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
E
2018. aug. 29. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez természetes :) Majd elmúlik :)
2018. aug. 29. 19:34
 9/12 anonim válasza:

Én is ugyanígy féltem tavaly.

Megérkeztünk az iskolába majd bementunk a termünkbe és le kellett ülnünk. Már csak elöl maradt hely szóval beültem 2 lány közé akik láthatóan ugyanugx nem ismertek senkit. Aztán ugye bemutatkozott az ofőnk stb

Fel kellett vennünk egy egyennyakkendöt az évynitóra de mi szerencsétlenek nemtudtuk hogy kell ugyhogy ott kerdezgettunk egymastol de senki nrm tudta aztan hatra neztunk es vegul rajottunk hogy kell.

aztan az egyik lány nekem balra megkerdezte hogy ismerek e valakit en meg mondtam hogy nem es o se ...

lassan szepen megismerkedtunk es vegul egyutt mentunk haza. Nagyon orultem es o is h megismert valakit mert o is nagyon felt

Kovetkezo heten megismertem tobb embert koztuk fiukat lanyokat es nagyon orulok hogy vannak barataim.Viszont vannak olyanok az osztalybol akikkel egyaltalan nem beszelek de ez engem nem zavar.

Rajottem hogy nem kell felni mert vannak ugyanogyan helyzetben levok mint te akik ugyanugy felnek ettol.

2018. szept. 2. 10:38
 10/12 anonim válasza:
Azért majd jelezz hogy hogyan èlted meg az első napot :)
2018. szept. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!