Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek a középiskolától, mire...

Félek a középiskolától, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Most leszek kilencedikes, és rettegek a középiskolától. Nem vagyok nagyon barátkozós típus, a régi iskolámban is inkább csöndben ültem egész nap. Félek, hogy nem fogunk kijönni az osztálytársaimmal. Egy ismerősöm lesz az egész osztályból, de vele nem vagyok igazán jóban, de legalább ismerek valakit. Mellesleg rajtam kívül egyetlen lány lesz a 32 fős osztályból, ami miatt még jobban félek az egésztől... Nagyon gáz lesz? Mire számítsak? 14/L
2017. aug. 29. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2 lány + 30 fiú? Akkor nem fogsz unatkozni.
2017. aug. 29. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Örülj a fiúknak:D

Én is most leszek 9.-es, bár én 1 évvel idősebb vagyok nálad(kérdés szempontjából lényegtelen).

Nálunk 72-en kezdjük az évet idén, 2 osztállyal, mindkettő 36 fős.

Nálunk 16 fiú és 20 lány van. Örülök, hogy vegyesen vagyunk, a másik osztályban csak 10-15 fiú lehet kb(saccoltam, mert nem jött el mindenki), tiszta lány osztály és nem akarok bunkó lenni meg felszínes, de azok a fiúk nem néznek ki valami jól(hozzátenném, hogy(így csaj szemmel) a lányok se).

Szóval áldom az eszem, hogy ebbe az osztályba kerülhettem, a szép fiúk-normál lányok közé, akik nem mellesleg(2-3 kivétellel) jó arcok is(egyelőre).

2017. aug. 29. 19:55
 3/4 anonim válasza:
Irj privibe ha gondolod.en is 9.be megyek
2017. aug. 30. 19:31
 4/4 anonim válasza:
Na milyen volt?
2017. szept. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!