Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gondolom sok jóra ne számitsak...

Gondolom sok jóra ne számitsak majd?

Figyelt kérdés
Szóval az a gond hogy jövőre új iskolába megyek ott leszek 10.es és már tiszta ideg vagyok hogy mi lesz ott..Szóval tikem van és a beszéd is elég nehezen megy és 30 ember van minimum az osztályban.Nem birom ha baszogatnak és valószinű hogy olyat tennék amit nem kéne amúgy is elég erős hangulat ingadozásaim vannak szóval ja..Mellesleg elég nagy ember utáló vagyok szóval nem nagyon megy a kapcsolat kialakitás meg az ilyenek és nem lehetek magán tanuló mert szakiskola (számitógép szerelő).Ha olyan az osztály baszogatni fognak azért is mert diszes vagyok (Nem tudom hogy irják)Ezért se értem a családom miért várja el hogy bulizni járjak meg legyen barátnőm mint a többi "Normális" fiatalnak és miért várják el azt amire csak egy normális ember képes..15/f
2016. máj. 10. 16:46
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtetem hogy kis koromba egyszer az egyik k'csög osztálytársam meg ilyesztett ivás közbe azóta is alig tudok nyelni szóval iskolába egész nap nem eszek és nem iszok semmmit..
2016. máj. 10. 16:47
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek segítséget kéne szerezniük neked, nem pedig elvárásokat támasztani. Fejlesztőpedagógus segíthetne a beszédproblémákkal és a diszességgel, pszichológus pedig a hangulatingadozásokkal, az embergyűlölettel és a társaival.
2016. máj. 10. 16:56
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ja. Ilyen tulajdonságokkal ne számíts sok jóra. Szerintem fogadd meg az előző tanácsát.
2016. máj. 10. 17:03
 4/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ha ezek nem lenének a tikelés miatt ugyanúgy basztatnának
2016. máj. 10. 17:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
A tikkelés is kezelhető. 15 évesen ne fogadd el, hogy nem vagy "normális", meg hogy "úgyis mindenhol bántanak"! Pár év alatt egész szépen rendbe lehetne téged tenni szerintem, és akkor még előtted lesz az egész élet.
2016. máj. 10. 17:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichiáterhez tikelés miatt de ami gyógyszereket felrit vagy nem volt jó vagy mellékhatás miatt abahagytam
2016. máj. 10. 17:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Na és mit csináljak majd?F'szom mindenki körém fog gyűlni és kérdezősködni általánosba is igy volt..
2016. máj. 10. 18:15
 8/23 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy már most azon rugózol, hogy piszkálni fognak, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, hogy megoldd a problémákat.

Nem csak pszichiáter létezik, meg amúgy is, téged nem gyógyszerekkel kell szerintem tömni, hanem lelkileg helyretenni. Keress pszichológust, kineziológust, vagy bárkit, aki szerinted segíthet és adj magadnak egy esélyt!

Aztán ősszel, a suliban meg elmondhatod nyugodtan a kérdésekre válaszul, hogy ez van, tikkelsz, diszes vagy, még nem sikerült jó megoldást találni rá, de keresed. Ha vannak olyan parasztok, hogy ezt követően is piszkálnak, akkor meg tudod mit? Ne törődj velük. Az iskolába tanulni mész, nem idiótákat hallgatni. Koncentrálj arra, hogy tanulj és fejlődj! Ha nem reagálsz a baromságaikra és nem hagyod, hogy felhúzzanak, akkor megunják, és pár hét alatt láthatatlanná válsz számukra. Közben meg te szép lassan "normális" fiatallá válhatsz.

2016. máj. 10. 18:34
 9/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ha meg nem reagálok rá akkor azt hiszik hogy félek tőlük..
2016. máj. 10. 18:41
 10/23 A kérdező kommentje:
Ráadásul elég sok cigány van ott akik olyan primitivek hogy hiába magyarázni nekik.
2016. máj. 10. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!