Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gondolom sok jóra ne számitsak...

Gondolom sok jóra ne számitsak majd?

Figyelt kérdés
Szóval az a gond hogy jövőre új iskolába megyek ott leszek 10.es és már tiszta ideg vagyok hogy mi lesz ott..Szóval tikem van és a beszéd is elég nehezen megy és 30 ember van minimum az osztályban.Nem birom ha baszogatnak és valószinű hogy olyat tennék amit nem kéne amúgy is elég erős hangulat ingadozásaim vannak szóval ja..Mellesleg elég nagy ember utáló vagyok szóval nem nagyon megy a kapcsolat kialakitás meg az ilyenek és nem lehetek magán tanuló mert szakiskola (számitógép szerelő).Ha olyan az osztály baszogatni fognak azért is mert diszes vagyok (Nem tudom hogy irják)Ezért se értem a családom miért várja el hogy bulizni járjak meg legyen barátnőm mint a többi "Normális" fiatalnak és miért várják el azt amire csak egy normális ember képes..15/f
2016. máj. 10. 16:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Változtass, pajti a hozzáállásodon. Nagyon sokat számíthat. Az ismerkedést is vegyed könnyen, lazán. Szóval ne görcsölj rá, csak mosolyogj. Méltó vagy rá, hogy jó barátaid legyenek. Ne mutass gyengeséget, és fogadd el magad. De ha nem vagy alapból kedves, akkor igyekezz változni. És ennyi a trükkje, és ne lássák rajtad, hogy feszült vagy az ismerkedés miatt, meg lámpalázas. Vedd lazán. Az élet amúgyis egy színdarab, amit együtt raktunk össze még mielőtt ide leszülettünk volna, és most meg lejöttünk ide lejátszani azokat a szituációkat erre a "játszótérre", amiket odafönt elterveztünk, és a fejlődésünkhöz leginkább optimálisak. Ja, plusz élményeket gyűjteni is jöttünk még, meg hát ugye tapasztalatok után/ útján fejlődünk:D Pl ez is lehet egy új fejlődési lehetőség. Isten gyermekei vagyunk, és királyak, szóval ne stresszelj rá. Ja és hát ugye, hogyha hamarabb letudod a karmád, lehetséges az is, hogy esetleg a nagyja már le is van, akkor hamarabb tudod átvenni az életed fölött az irányítást, és így hát végülis az élet egy lehetőség:D Ezeket hallottam, meg hát sztem így is van, és minden jót és királyságot kívánok neked, és hogy boldog legyél, és hogy ki tudjál teljesedni:):)
2016. máj. 12. 20:00
 22/23 A kérdező kommentje:
Nehéz nem rá stresszelni amikor magától rángatózik a fejem..
2016. máj. 14. 02:10
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Ööö, 21. válaszoló vagyok, lehet, hogy meditálnod kéne. Az olyan, amikor nem gondolsz semmire, kiüríted az elméd. Akár relaxációs zenét még benyomhatsz, de az sem feltétlenül szükséges. Csak csendesítsd le a gondolataidat. A gregorián zene, vagy az ilyen kis lassú, lájtos kimondottan relax-zenék tényleg jók. Illetve én már a gregoriánt próbáltam, nekem az nagyon működött.
2016. máj. 14. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!