Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gondolom sok jóra ne számitsak...

Gondolom sok jóra ne számitsak majd?

Figyelt kérdés
Szóval az a gond hogy jövőre új iskolába megyek ott leszek 10.es és már tiszta ideg vagyok hogy mi lesz ott..Szóval tikem van és a beszéd is elég nehezen megy és 30 ember van minimum az osztályban.Nem birom ha baszogatnak és valószinű hogy olyat tennék amit nem kéne amúgy is elég erős hangulat ingadozásaim vannak szóval ja..Mellesleg elég nagy ember utáló vagyok szóval nem nagyon megy a kapcsolat kialakitás meg az ilyenek és nem lehetek magán tanuló mert szakiskola (számitógép szerelő).Ha olyan az osztály baszogatni fognak azért is mert diszes vagyok (Nem tudom hogy irják)Ezért se értem a családom miért várja el hogy bulizni járjak meg legyen barátnőm mint a többi "Normális" fiatalnak és miért várják el azt amire csak egy normális ember képes..15/f
2016. máj. 10. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Na de ha ÚJ iskolába mész jövőre, honnét tudod, hogy tele lesz az osztályod primitív, buta emberekkel?
2016. máj. 10. 19:23
 12/23 A kérdező kommentje:
Mert hires az iskola arról hogy oda jár sok cigány.
2016. máj. 10. 19:30
 13/23 anonim ***** válasza:

Te jóságos ég, kifogás meg magyarázat mindenre van...

Szeptemberben kezdődik a suli, nem? Nyáron próbálj segítséget szerezni és kicsit egyenesbe jönni, gyűjtsél némi életkedvet, aztán majd augusztus 20. után kezdj el azon gondolkodni, hogy mit kezdjél az osztálytársaiddal, HA esetleg bunkók lesznek.

2016. máj. 10. 19:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Ühhm talán megölöm őket aztán be kerülök a hiradóba..már csak ki kell gondolni milyen módon.
2016. máj. 10. 19:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Most tisztázzunk valamit, kedves nambo.

A kérdést azért írtad ki, hogy valaki segítsen és tanácsokat adjon, vagy azért, hogy bólogasson a gyakori népe, hogy "bizony, nem sok jóra számíthatsz, szívás lesz minden, mindenki gyökér"?

Én azt hittem, hogy előbbi, ezért írogattam jószerivel egész délután ide. De ha nem akarsz javítani a helyzeteden, akkor ne haragudj, csak pazaroltuk egymás idejét.

2016. máj. 10. 21:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Fuh most voltam edzeni 5 hónap kihagyás után egy kemény lábedzés jól eset most nyugodt leszek.Legalábbis holnap délutánig aztán edzés újra..Fuh ez k"rva jól eset most
2016. máj. 10. 22:10
 17/23 A kérdező kommentje:
De azért még tartom magam ahoz hogy mindenki megkapja amit érdemel
2016. máj. 10. 22:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Sajnos nem te döntöd el, ki mit érdemel...

Magaddal foglalkozz, ne azokkal, akiket még hónapokig meg se fogsz ismerni! Folytasd az edzést, ha az jót tesz.

2016. máj. 10. 23:27
 19/23 A kérdező kommentje:
De akiket már régóta ismerek azokról tudom mit érdemelnek
2016. máj. 11. 15:55
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a legjobb lenne ha megdöglenének csak előtte szenvedjenek sokat...
2016. máj. 11. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!