Félek a középiskolától, mit csináljak? Főleg a tesi tanártól.
Most szeptemberben megyek középiskolába, és eléggé tartok tőle.Osztálytársakat már ismerem, napi szinten beszélünk.
De a tanároktól jobban félek.
Főleg a tesi tanártól.Sose ment a tesi.Egyszerűen hamar kifáradok.Erősítések nem is gázak, meg az ilyen gyakorlatok.De a futás az, ami tényleg nem megy.Kifáradok NAGYON hamar, fáj egy kicsit közben kicsit a sípcsontom is, és közben muszáj megállnom.Eddig általánosban kihasználtam, mert nem volt egy tesi tanár se köcsög, voltak összetűzéseink, de amúgy nem.Sokszor max kocogtam, csak akkor futottam max, ha mérések voltak pl.60m
Mert nem megy..És aki elméletileg lesz jövöre tesi tanár az osztályfőnök szerint, na az nagyon szeret futattni, és mit csináljak ha nem bírom, esetleg lecsesz majd mindig ha megállok vagy esetleg be is ír valamit?Megteheti, h beír bármit, ha nem birom?Meg félek, h kiröhögnek osztálytársak, mert van, hogy egy picit megerőltetem magam, nagyon kipirosodok, pedig semmi bajom, pedig olyan, mintha meghalnék.Persze lányok közül is sokan puhányak, mondták is (:DDD).Meg bármi..Úgy ettől félek leginkább, de a gólyahéttől is, meg az egész sulitól is picit.
Sajnálom, hogy regény lett, ha valaki elolvassa, már azt megköszönném.
Háziorvos nem adhat felmentést tesi alól.
Nekem szakorvos adta (traumatologus) amit el kellett vinni az iskola orvoshoz, töle kaptam meg a hivatalos felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!