Szerintetek ez fair egy tanártól?
Figyelt kérdés
Ha egy dolgozat pl 35 ponttól ötöd, és nekem csak 34,5 pontom van, és nem adja meg az ötöst. Ez elég szemétség szrintem. :( A másik tanár, meg azt csinálta, hogy nem tudtam hol tartunk, és megkérdeztem amögöttem ülő embert, mire azt mondta, hogy guggoljak óra végéig. Ilyet lehet csinálni? :O2013. máj. 6. 17:01
1/5 anonim válasza:
Az elso teljesen jogos. A ponthatárok nem véletlenül vannak. A második nem.
2/5 anonim válasza:
az első szerintem mindannyiunkkal előfordult már, nagyon bosszantó tud lenni, dehát ez van. a másodiknál pedig én biztos nem csináltam vna meg neki, különben is, beír egy szaktanárit, mert nem guggolod végig az órát?
3/5 anonim válasza:
A második nem, azt mondhatja h állj az óra végéig, de guggoltatni nem szoktak, és szerintem nem is nagyon lehetne ilyet csinálni.
4/5 anonim válasza:
Miért lenne szemétség? Nem érted el, és kész. Írd meg jobban máskor.
5/5 anonim válasza:
Az első teljes rendben van. A második már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!