Már most félek a középiskolától. Hogyan ismerkedjek? 14/L.
Jövőre középsulis leszek, de nem az első nap fogok találkozni az új osztálytársaimmal, mert lesz gólyatábor is. Elszeretnék menni de félek az ismerkedéstől. Vonattal fogunk menni és már mindenki a vonaton fog ülni, amikor én felszállok. Mi lesz ha nem lesz senki mellett hely? Csak úgy üljek ott kussban miközben a leendő osztálytársaim ott beszélgetnek egymással? Vagy mit csináljak? Igy elég nehéz :/ Féleeek.
Amugy magamról: félhosszú, barna hajam van, van rajtam felesleg (3-4 kilo) de nem vagyok kövér és próbálom ezt is leadni, jelenleg kézilabdázok, vannak barátaim és velük egyáltalán nem vagyok csendes, sőőt. De most valahogy mégis félek :( ja és olyan 4-5-ös tanuló vagyok
Nyiss mindenki felé majd, ne legyél beszari. :)
Ha már mindenki a vonaton van és te is megérkezel válassz ki pár szimpi lányt vagy srácot és kezd el velük beszélgetni. :)
Köszönöm a válaszokat :D
Amugy Kadába megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!