Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyatáborba hogy ismerkedjek?

Gólyatáborba hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Pár napon belül lesz a gólyatáborom, ami tudom, hogy főleg az ismerkedésről szól, de azért az elején, amikor még nincs semmi program még nem tudom mi legyen hogy legyen.

Senkit sem ismerek a suliból, sőt, a városból sem, és vadidegenekkel sosem ment annyira az ismerkedés, szóval egy-két tippnek, tanácsnak nagyon örülnék.

Túlságosan nem aggódok azért ez miatt, gondolom a 3-4 nap végére már csak jóba leszek pár emberrel, de az első pár órába nem akarnék csak egy helyben egyedül állni.

2014. aug. 22. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is kell, hogy aggódj emiatt, mert ha belegondolsz szinte mindenkinek idegen lesz mindenki és mindenki azon lesz, hogy megismerje a másikat és ismerősöket, barátokat szerezzen. Szóval csak légy laza, közvetlen, barátságos és kész. Ha közösen utaztok a helyre, akkor már útközben is lehet barátkozni, de ha csak ott találkozol mindenkivel, akkor is hamar be lesztek osztva szobákba, onnantól már ott lesznek a szobatársak, akikkel lehet ismerkedni. Jönni fog itt minden magától :)
2014. aug. 22. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, ott mindenki k-u-r-v-a részeg lesz, szóval, ha odaállsz valaki mellé máris a legjobb haverok lesztek. ;)

Komolyan kiszemelsz valakit aki szimpi, oda mész hozzá és ennyi.

2014. aug. 23. 02:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Sejtem, hogy estére ez lesz a program, de azért az egy több órás folyamat lesz, elsőnek még egy ideig mindenki józan lesz, engem csak ez a része aggaszt.

Igen, tudom, csak belegondoltam, hogy középsulis gólyatáborban mi volt, és ott is vadidegen emberek már első egy-két órában úgy viselkedtek, mintha ősrégi haverok lennének, én meg nem tudtam kihez szóljak hozzá meg ilyenek.

De nem foglalkozok vele, akkor majd valahogy lesz, ha józanul nem menne az ismerkedés akkor majd addig mobilozok, aztán majd este részegen mindenki nagy haver lesz.

2014. aug. 23. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Eeeee'hitted szívem! XD

Hajnalban indult a vonat, 8-9 körül már mindenki hulla részeg volt, mire délután megérkeztünk, már senki miatt nem kellett aggódni. Am meg, ha telefonozol persze hogy nem fogsz tudni ismerkedni. Ne legyél nyuszi!

Én nem vagyok társasági ember, nem szeretek bulizni, de azalatt a néhány nap alatt szuperül éreztem magam.

2014. aug. 23. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem akarok telefonozni, azt is utálom, amikor más buli/haveri társaságban a telefonján lóg végig, azt csak azért írtam, hogyha még az elején józanul nem is megy az ismerkedés, mert még el sem kezdődnek a programok, akkor addig is el leszek valahogy.

2014. aug. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!