Már előre félek az egyetemi gólyáktól. Hogyan/kikkel ismerkedjek?
Ne tarts az ilyenektol.
A tobbseg ugyis haza fog menni het vegen
Nem biztos, hogy tudsz nagyon baratkozni
Dehat nem olyan fontos.
Fontos, hogy jol menjen a tanulas
Bele fogsz razodni
Majd mindenki toled fogja akarni elkerni az orai jegyzetet
"Majd mindenki toled fogja akarni elkerni az orai jegyzetet"-Hát igen, épp ezt szeretném elkerülni. Nem vagyok irigy, szívesen odaadom egyszer-egyszer olyannak, aki tényleg valamiért nem tudott bejönni, de már volt olyanra példa korábban, hogy az illető 10 percre lakott az egyetemtől mégse járt be órákra, mert "minek", inkább tőlem, bejáróstól kérte el a jegyzeteket, persze egy idő után leshette, mert nem adtam, főleg, hogy cserébe semmit se kaptam.
Utolsó válaszoló! Lehet, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam, én is így vagyok vele, mint te, nekem se volt sajnos 460 pontom, én is fizetősre fogok járni, tehát nekem semmi gondom azzal, aki fizetősre jár. Én is magamnak fogom kifizetni a tandíjat diákmunkából, egész nyáron dolgoztam, hogy meglegyen a pénz, sajnos a szüleim nem tudnak támogatni anyagilag, ezért suli mellett is dolgozni szeretnék, igaz eddig is dolgoztam, de eddig államira jártam, úgyhogy könnyebb volt a helyzetem. Te melyik iskolába fogsz járni?
SZTE-ÁJTKra fogok járni. :) Te? :)
Értem a problémádat, én is világ életemben csak azért kellettem, hogy a szutyokban segítsek. Barátnőmmel is 2 és fél órát beszéltünk telefonon, mert nem értette az ETR rendszerét.
Ami a legrosszabb, hogy nekem mindig rosszul jönnek ki a dolgaim, most pl. kiderült, hogy az egyetlen kötelező tesi, ami jó időpontban van, hogy tudjak dolgozni is, szóval oda nem kerültem be... Most mindenem borul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!