Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek meg így ezzel a lánnyal? (megy a kéz)
Szóval van egy lány,akit csak egyáltalán nem ismerek...
3x futottam vele össze az utobbi 2 évben,szóval így nemtudom,hol merre szokott lenni....egyedül facebookon van meg ismerősnek,de a neten való ismerkedést soha nem tartottam előnyösnek??Más lehetőség meg nagyon nincsen...:S
márpedig,ha ráírnék,hogy "szia,mizu" stb...abból sztem semmi jó nem jönne ki,mert tuti,hogy facen sokan zaklatják ilyen alap hülyeségekkel...mégis ez a lány nekem a "minden"...ez hülyén hangzott :))) de fogalmam sincs hogy kerüljek,hozzá közel...ha egyből elkld vagy visszase ír akkor meg már végképp eláshatom magam.Valaki volt már ilyen helyzetben?tudtok nekem valami jó ötletet adni,hogyan is közeledhetnék???vagy mi az isten írjak,hogy ne értsen félre vagy nemtom hogy mondjam...:D Bocsi ha zavaros!!
Köszönöm az értelmes válaszokat!
(F/19)
Szimplán rákérdezzek,hogy találkozna-e velem?Szerintem sűrün zaklatják ilyennel,nameg nemis ismer...
egyébknt köszönöm!! (Y)
beszélj vele párszor facen, ha te is tetszel neki, találkozzatok majd
esetleg kérheted egy közös ismerős segítségét, hogy mutasson be titeket
# 7 el értek egyet! smooth operator, pajti:-)
Pl. ha föltesz valami vicceset kommentaljad, posztolj valamit a cuteoverload-bol, hátha látja (valaki, ezt honnan lehet tudni???) és talán kommenteli... de védekezni kell!:-p
jah, lehet egy kölyökcica nem illik a death-metal stílusodhoz, de szelaví:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!