Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan ismerkedjek ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Néha szoktam látni buszon egy lányt, (pár faluval arrébb szokott felszállni), aki külsőre egész megtetszett.

Valamelyik nap az arckönyvben lapozgatva véletlen ráakadtam. Mivel nem vagyok ismerőse sok információt nem tudok róla.

Szerintetek hogyan ismerkedhetnék meg a lánnyal?

2012. dec. 15. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ülj mellé és beszélgessetek! :D
2012. dec. 15. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Pumbernek igaza van. Mi sem egyszerűbb ennél?
2012. dec. 15. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű az, mikor már ő felszáll a buszra, szinte mozdulni nem lehet rajta, annyi az utas. Meg amúgy is, mint lehetne egy ismeretlen lánynak a buszon mondani?
2012. dec. 15. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Préseld magad oda hozzá és mond azt ami jön.

Szia. Mi a helyzet? Mindig látlak a buszon és gondoltam idejövök beszélgetni ne unatkozz. Ha nem hajt el akkor nyert ügyed van és azt mondasz ami eszedbe jut éppen! :D

A fekete lyukak eseményhorizontjától elkezdve egészen a pecsenyesütésig. :D Na jó csak vicceltem a fő az, hogy ne unatkozzon. :P

Utána már lehet, hogy keresni is fog a buszon. :D

2012. dec. 15. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
jelöld be facebookon :))
2012. dec. 19. 21:34
 6/6 anonim válasza:
Ne legyél banga ülj közvetlenül ahhoz az ajtóhoz ahol fel szokott szállni. Majd amikor felszáll mond neki hogy szoktad látni hogy soha sincs neki üllőhely és add át neki a tiédet de te állj ott a szék mellett és beszélgess vele... Nem egy komplikált dolog hidd el (ha holnap nem tudnád leszólítani mert messze áll tőled majd holnapután vagy azután összejön)
2012. dec. 19. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!