Az oktatóm segítségével megszabadulhatok egy kellemetlen osztálytárstól?
Az a helyzet, hogy nem sokan maradunk az osztályban a 2010/2011-es tanévre. Egészen pontosan: 5-en maradunk úgy, hogy abból 2 embernek még pótvizsgáznia kell több tantárgyból is. És e között a 2 ember között van egy kommancs, aki egész évben csípte a szemem, de nem nagyon találtam rajta fogást, hogy kirúgathassam. Pedig az oszifőnk sem bírja túlzottan, mert rendszerint nem azt csinálja, ami ki van adva stbstb...gyakorlatra is bejön 8-ra, 1-kor már lelép, és akkor csodálkozik, hogy nincsenek beírva a napjai, de valahogy csak kihúzta évvégéig a *yökérje. :@
Na de most, hogy elkezdődött a nyári gyakorlat arra gondoltam, hogy valahogy kigolyózom a csapatból az oktatóm segítségével. Én egy szívességnek hála elég jó viszonyban vagyok az oktatóval, eddig bármire megkértem, megcsinálta nekem. Holnap reggel beszélni fogok vele, hogy szigorítson be. A gyerek, akiről szó van nem jön oda úgysem 7-re, csak 7:30-ra, 8-ra, mi pedig addigra már majdnem előkészítjük a terepet a munkára. Megkérném az oktatót, hogy mondja meg neki, hogy na fiacskám, nem értél ide 7 órára, hátra arc, mai napod nem lesz beírva. Ezt eljátszanánk mindennap júli. 15-ig, tutira nem lenne meg a ledolgozandó órája és ismételhetne évet szépen.
Ilyet lehetne csinálni szerintetek, hogy ha nem ért oda 7-re, akkor elzavarja az oktató? Nem lenne ez törvénybeütköző? Azt még tudni kell, hogy a gyerek már elmúlt 18, tehát már nem tanköteles.
Neked miért fáj h ő ott van?Ez elég gáz..nem írtad h vmit csinált volna ellened..
az ő élete, úgy rontja el ahogy akarja..
Na hát ez az amit nem értek én sem.
megbuktatni megbuktatják, mert 3-ból pótvizsgázik, de remélem nem megy át.
Te miért akarsz másnak rosszat?
Egyáltalán minek akarod kirúgatni?
Nem írtál semmi olyat, hogy téged pl. bántana, vagyis ebből azt szűröm le, hogy csak kötekedsz.
Mert hogy ha neked állandóan keresztbe tenne, még akkor sem érteném meg ezt a kirúgatást, mert egy személyes dolognak semmi köze nincs az iskolához, azt magatoknak kell elintézni. Egy harmadik felet bevonni, nah azt úgy hívják, hogy gyávaság -még tudnám halmozni a jelzőket.
Az én sulimba is volt sok idióta, de eszembe sem jutott, hogy kirúgassak valakit, pláne nem úgy, hogy protekcióval a hátam mögött.
Szánalmas ez a viselkedés, már ne is haragudj.
Ellenben amit csinál az sem állja meg a helyét, hogy állandóan késik. Beszéld meg az oktatóval, hogy vegye figyelembe ezeket a dolgokat, és kapja meg azt, ami jár neki.
De nehogy már ilyen alantas, sunyi dolgokkal akarj már valakit eltávolítani, csak azért mert nem tetszik a képe...
Te is tudsz vele beszélni, figyelmeztesd...
Bezséd ezeknek nem használ.
Úgyhogy ha szánalmas, ha nem, holnap megpróbálom megbeszélni az oktatóval, hogy golyózzuk ki, ha kell fizetek is érte az oktatnak, ennyit megér nekem, hogy 2 évig úgy tanulhassak, ahogy szeretnék.
Amúgy van egy olyan fogalom, hogy tolerancia. Hallottál már róla? Meg van olyan is, hogy magánügy. Semmi közöd a gyerek dolgaihoz, úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Elhiszem, hogy zavar, engem is zavarna. De én szóvá tenném neki, hogy "heló, ha nem csinálsz semmi értelmeset, akkor azt a hülyeséget amit csinálsz fejezd már be légy oly szíves!" Ezzel még meg sem bántanám, és esetleg észre is venné magát. És a véleményemet is elmondtam neki, persze igencsak burkolt formában, mert nem szeretném, ha rohammentő jönne értem =).
Amúgy ha így áll hozzá a dolgokhoz, nem fog 3 tárgyból sikeresen pótvizsgázni. Hagyjad, maga alatt vágja a fát. Amit egyedül is el tud végezni (hogy megbuktatja magát) abban Te mi a fenének segítesz?
Előző vagyok...
Meg tényleg úgy hangzik ez a történet, mintha hiányozna valami... Esetleg nem vette el az uzsonnádat és tette a fejedre a szemetest a szünetekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!