Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt páromtól jogi úton megszabadulhatok?
Sziasztok! Nem beszélünk hosszú kapcsolatról(1év),de mióta szakítottunk,nem akar leszállni rólam...eléggé beteges módon teszi azt. Tegnap is feljön a lakásomra ,épp főztem,mer vendégeket vártam,erre úgy volt,hogy a Debrecenből érkező vendégek nálam alszanak...De mivel a volt párom elvette a telefonomat és bezárt a saját lakásomba sehogy nem tudtam őket elérni,pedig a Nyugatiba álltak...Rá egy óra múlva nagy nehezen lekászálódtam az utcára,erre futott utánam,és lefogott nagyon erősen. A táskámat szétszakította csak úgy, én meg olyat húztam be neki a pici öklömmel,hogy kiesett a kontaktlencséje,felrepedt a szája,és ömlött az orrából a vér.Ő 77 kg én meg 44..Szóval nagyon bátor...Ez csak 1 történetem volt,ezernyi ilyen van.Szerintetek jogi úton megtudok tőle szabadulni? Előre is köszönöm
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!