Próbáltátok, hogy valamit megtanultatok és egy pár napig nem foglalkoztatok vele, oszt egy pár nap múlva megint elővettétek? Működött?
Figyelt kérdés
kb 3 napig tanultam egy tantárgyból de már érzem, hogy össze vagyok zavarodva. Gondoltam, hogy félreteszem egy pár napra, utána pedig újra előveszem, hátha kicsit letisztul az agyamban az egész.
Szerintetek hatásos, működne a dolog? Csak akkor szeretném kipróbálni ha van rá esély, hogy lehetséges, másképp nem szeretnék ezzel sok időt húzni, mert már nincs sok a vizsgáig. De érzem, hogy így is hiába tanulom, mert semmi nem marad meg.
2010. jún. 21. 15:02
1/2 anonim válasza:
Úgy tanuld, hogy meg is értsd, akkor világos lesz, vagy képzeld el képekben, ha vizuális típus vagy, így menni fog, neked kell mondjuk kitaoasztalni
2/2 A kérdező kommentje:
a tanulás az megy, megtanultam, értem, de tételek lesznek és mire odakerülök elfelejtem, hogy a tételhez mit is lehet mondani. Ha adna a tanár gondolatokat a tétel mellé akkor jobb lenne, de így nem jut semmi eszembe.
2010. jún. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!