Csak én nem megyek egyetemi gólyatáborba?
Nálunk nem volt nagy élmény. Rossz kaja, béna szállas és nulla hasznos infó.
Úgyse megy mindenki, általában azért kevesebb a férőhely, mint ahányan vagytok a szakon/karon. Nálunk egyébként olyanokkal is egy csoportba raktak, akikkel utána sose lesz közös óránk.
Elég érdekes, hogy itt a gyakorin mindenki introvertált, egyáltalán nem bulizós személy…
Én amúgy azt vettem észre, hogy nagyon nagy túlzásokba szoktak esni a gólyatáborokkal kapcsolatban. Én tavaly elmentem a sajátomra, egyáltalán nem bántam meg, jól éreztem magam. Egyik barátnőm, aki teljesen más egyetemre ment, és visszahúzódó személyiség, szintén elment a sajátjára, és szintén tetszett neki, unokatesóm ugyanez. Ez már három különböző egyetem gólyatábora, ahol úgy néz ki, mégse olyan borzasztó ez az egész. Most amúgy szervezőként megyek vissza, és már most látom, hogy mennyire hatalmas munka ennek a szervezése, lekoordinálása stb. Higgyétek el, hogy nagyon nehéz olyan gólyatábort rendezni, ami mindenkinek tetszik. Annak is, aki nyitott, bulizós és annak is, aki annyira nem szereti az efféle programokat. De én mégis úgy látom, hogy sok esetben sikerül egy olyan eseményt rendezni, ahol az ember tud infókat, barátokat szerezni, az egyetem előtt még egy kicsit önfeledten szórakozni, mert ugye szeptembertől kezdődik a tanulás, jönnek a zh-k stb. Szóval én amúgy ajánlom mindenkinek, hogy adjon ennek az egésznek egy esélyt. Lehet épp ott találod meg a leendő legjobb barátaidat! :)
Azt persze megértem, mikor valaki pénz miatt nem tud menni. :( Nekik azt szeretném mondani, hogy sok egyetemen a kezdés előtt vannak egyéb, abszolút ingyenes programok is a gólyáknak. Azokra is szintén érdemes szerintem elmenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!