Csak én nem megyek egyetemi gólyatáborba?
Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 01:13
11/35 anonim válasza:
Én sem megyek, és nem kell lenézni minket.. :) Például én nem feltétlenül azért nem megyek, mert nem akarok, hanem azért mert elég drága lesz a suli és nincsen erre is plusz pénzem :D
Szerintem nagyon sokan vannak így..:) A gólyatábor nélkül is simán lehet barátokat szerezni, ez nem középsuli. ;)
12/35 anonim válasza:
Nekem sincs rá pénzem. Mennék szívesen, de a nyári keresetemet félre kell tennem, hogy legyen mit ennem majd. A szüleim sajnos nem tudnak támogatni, így egyértelmű, hogy a pénzemet nem gólyatáborra fogom költeni.19/l
13/35 anonim válasza:
Igen. A pénz sokat számít, főleg annak aki önköltséges is ...:) Nem baj ha valaki nem megy a gólyatáborba.
14/35 anonim válasza:
Én meg csak olyanokkal beszéltem, akik azt mondták, hogy jól döntöttek hogy elmentek. Nem az összes volt egy nagy “partiarc” (én sem vagyok az) mégis tetszett nekik, én is elmegyek, ne mutogasd magad introvertáltnak.
15/35 anonim válasza:
Na, látod, ezért nem megyünk, mert nincs kedvünk olyanokkal bulizni, akik introvertált gyökérnek tartják, akinek jobb dolga is van, mint részegen fetrengeni napokig.
16/35 anonim válasza:
Miért veszi valaki személyes sértésnek, ha valaki nem megy, vagy még introvertált is? Talán fáj, hogy valaki jól tudja magát érezni másoktól függetlenül? ;)
17/35 anonim válasza:
Én sem megyek, mert nem szeretem az ilyesmit és nem érezném jól magam. Soha nem járok ilyen programokra, nem járok bulizni, nem járok koncertekre, nem táncolok, nem szeretem ezeket a játékokat, nem iszom.... szóval semmi értelme nem is lenne.
19/35 anonim válasza:
# 4 nem eszik oylan forrón.. nem hiszem hogy passziv évvel kezdhetsz..
20/35 anonim válasza:
Én sem járok ilyen helyekre. Se bulizni, se alkoholizálni, se dugni random emberekkel, sehova.. Viszont ez a gólyatábor, életedben csak 1x lesz (gondolom), ezért elmegyek. Szinte ezzel ünneplem meg azt, hogy felvettek. Nekem az összes ismerősöm csak ajánlani tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!