Csak én nem megyek egyetemi gólyatáborba?
Mondjuk fiatal vagy, majd később megbánod, hogy nem szórakoztál. És itt most nem arra gondolok, hogy a hányásodban fekszel az utcán..
A gólyatáborban sem kötelező leinnod magadat..
21 éves vagyok. Azt hiszem 24 éves korig lehet elmenni a gólytáborba, de én sem igazán érzem úgy, hogy jól eltudnék lenni 2-3 18 évessel egy meleg szobában egy rossz matracon, majd egésznap rosszabbnál rosszabb programokban részt venni.
14évesen, amikor gimnáziumba mentem ezem még jó dolgoknak tüntek, de 21 éves fejjel már nem tudnám annyira érvezni.
Inkább edzet, készülök a 0. zhkra, kicsit programozok meg pár barátommal találkozok. Nekem ez jobb időtöltés, de persze minden ember más.
Egyetemen úgy is megtalálom azokat az embereket akikkel kifogok jönni. Nem ezen fog múlni, hogy egyedül fogok ülni a sarokban vagy X emberrel körbe véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!