Bekerültetek oda, ahova szerettetek volna? Hogyan fogtok ünnepelni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 20:06
12/22 anonim válasza:
Engem a második megjelelölt helyre vettek fel, és őszintén nem bánom, titokban drukkoltam, hogy ne legyen meg a pontom az első megjelölt szakhoz! :D Sokkal jobban illik hozzám az a szak, ahova bekerültem, úgyhogy örülök neki nagyon!!!
13/22 anonim válasza:
#12 szabad megérdeklődni mi 1-2. szakod? :D
14/22 anonim válasza:
Én csalódott vagyok az alacsony pontszámok miatt.
15/22 anonim válasza:
még nem kaptam sms-t de a pontom megvan
én csak örülök egyet de ünneplést nem terveztem
16/22 anonim válasza:
"Be. Első helyen. Éppen annyi lett a ponthatár, ahány pontom van. Húúúúúúúh! :D"
Nem akarlak lelombozni, de végülis akkor utolsóként kerültél be xD
18/22 anonim válasza:
16
Valakinek a sereget is hajtania kell :D
19/22 anonim válasza:
Igen.
BCE gazd info ha valakit felvettek még írjon.
Ünnepelni meg majd a gólyatáborban :D
20/22 anonim válasza:
A 16.-17.-18. "jóindulatú" válaszolóknak: ketten jutottunk be állami finanszírozású helyre, a többi 15 eddig felvett hallgató költségtérítéses. (425 pont volt a központi ponthatár, 280 az önköltséges, úgyhogy nem érzem magam sereghajtónak.) De ez mindegy, szeptembertől úgyis mindenki tiszta lappal indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!