Komolyan nincs itt senki akinek 400on aluli pontjai lesznek?
Engedjétek már meg, hogy büszkék legyünk arra, hogy össze bírtuk szedni azokat a pontokat. Nekem 430-440 pontom lesz, de nem állítom, hogy nem küzdöttem meg érte. Az írásbeli előtt 3 hónapig a törikönyvvel feküdtem és keltem, mert emelt szinten mentem, utána ugyanez a tételekkel. Angolból 11. végén nyelvvizsgáztam, most pedig a magyar tételeket bújom. Bocs, hogy tanulok.
Amúgy ne izguljatok, 25 fős osztályba jártam, még egy csajnak lesz hasonló pontszáma, mindenki más 400 alatt, vagy pár ponttal felette van.
a nagyzolók javarészt kamuznak, nincs ott mindenkinek 90 meg 100%os érettségije ...
aztbírom egyébként amikor lehüly.ézik a fórumozókat, akik pl matekból csak 3asok, vagy 60-70%os az érettségijük....
az ilyen gyökerekből van elegem:)
am én tavaly érettségiztem, pár ponttal csúsztam le az államilag támogatott helyről, most II. éves közgazdász leszek, az érettségijeim 4esre sikerültek (volt gyengébb, volt erősebb..)
matekból viszont az emelt érettségim csak 40%os lett
Nekem 428 pontom lesz, de ez is kevés a szakomhoz... :(((
Szóval, nem az számít, mennyi van, hanem, hogy elég-e?
Nekem 439 lesz! :D Ne szóljatok le, nem nagyzolásból mondom... :D plusz segíteni szeretnék
Egyébként szerintem ne gondoljátok, hogy a tietek sem elég, mivel minden évben változik. Minden egyes évben megvan, hogy melyik szakra hány embert vesznek fel, mondják hogy 90 a felvehető, akkor sorba állítják az embereket és az első 90-et veszik fel, úgyhogy ne aggódjatok! :D Függ attól is nagyon sok, hogy milyen az érettségi meg mennyit segítenek... van olyan iskola ahol lediktálták a konkrét érettségit, meg van ahol 2 nyelvvizsgával mennek bárhova, mert fölveszik őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!