Most komolyan azért kell levegőnek nézni engem, mert ekem 5-ös lett a dogám, nekik meg 1-es?
Figyelt kérdés
Két csajról van szó... olyan dogát írtunk, ami számításos, nekem hibátlan lett, minimum és maximum közötti készüléssel, nekik meg 1-s. Hátat fordítottak, kibeszéltek, meg röhögtek rajtam. Év végén buknak..2011. máj. 25. 17:44
1/8 A kérdező kommentje:
*nekem
*1-es
2011. máj. 25. 17:44
2/8 anonim válasza:
Irigység...sz*rd le őket, majd megbuknak és kész.
4/8 anonim válasza:
Tudom , hogy rossz érzés ez neked. Velem is történt ilyen:D Ne foglalkozz velük , csak rosszabb kedved lesz attól.
5/8 A kérdező kommentje:
Most meg face-en írogatnak nekem, hogy én csak ezzel tudok menőzni. Annyira szánalmas...:S
2011. máj. 25. 20:41
6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, jól csinálod. Ezzel is "kell" menőzni. :-) Nézd majd meg ezeket a lányokat tíz év múlva! Teljesen ki lesznek égve, és maximum ha a titkárnői beosztásig viszik. Te viszont lehet, hogy mérnök leszel, vagy valami egyéb intellektuális szakmát fugsz űzni, nyílván nem kevés pénzért. Ráadásul te arról nem tehetsz, hogy neked van agyad, nekik pedig nincs, szimplán szard le őket, már bocsánat a kifejezésért.
7/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Visszaírtam Nekik. Azt mondtam, hogy bezzeg amikor Nekik sikerül valami, akkor én ugyanúgy örülök velük. De mindegy, annyira már nem is érdekelnek. Hívott egy másik csapat, hogy legyek velük. Ha ki is békülnek Velem - mert az fix, hogy én nem fogok kezdeményezni -, akkor sem fogok már velük lógni. A másik klikket jobban szeretem.
2011. máj. 26. 15:12
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy olyan doga volt, amire nem tanulni kellett, hanem megérteni.
2011. máj. 26. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!