Komolyan nincs itt senki akinek 400on aluli pontjai lesznek?
Helló, nekem 334.:D
De én fizika szakra megyek, oda meg nem kell eget verően magas ponthatár, felesleges is volt emelteznem belőle, most már mindegy.
Szia, sose itt kérdezz. Ide csak nagyzolni jönnek, hogy megmutassák ők milyen faszagyerekek... Ezért a többiek inkább be sem írják az eredményüket...
Én nekem 395 pontom van, és ezzel az egyik leghülyébb vagyok ezen az oldalon...
Én is néztem az érettségis kérdéseket. Furcsa módon a válaszolók 80%nak csak 90 feletti érettségijük van, persze kútfőből, semmi tanulással. Ne hidd el mindet.. nagyzolnak:)
Nekem még hátra van a szóbeli. A két felvételi tárgyam írásbelije 88% valamint 84% lett. Majd meglátjuk, mit hoz a szóbeli. Örülnék, ha maradna :)
340 pontom lesz, szóbelivel még fel tudom húzni 360ra
amúgy teljesen ugyanolyan érzések vannak bennem, mint benned
Igaz én egy műszaki szakközépbe jártam, nem vagyunk valami "stréber" bagázs, de tán senkinek nem lett 400 fölötti pontja. Nekem még nyelvvizsgával sem sikerült összeszednem.
A hozzászólásokból ítélve, az itt jelenlévőknél sem lehet sokkal jobb az arány, esetleg a "pokémonos" srácnak.^^
na akkor én leszek az első 230-240 pontom lesz! és vehetem fel a diákhitelt.
Ki mert alacsonyabb pontot mondani?!
dehogynem, csak ők nem írják be...nekem is 360-70 körül lesz durván, nem tudom. és nem is szégyellem.
a 400 fölöttisek sztem szeretnek nagyzolni vele és beírják mindnehova, ahova lehet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!