Van olyan, akinek már felkerültek a pontjai felvi.hu-ra?
Figyelt kérdés
Azt írták, hogy előreláthatólag július elején lesznek fenn a pontok a dokumentumok addigi feldolgozottságának megfelelően.Nekem még nincs fenn, csak érdeklődöm, hátha esetleg valakinek már megvan.2011. júl. 6. 11:50
1/5 anonim válasza:
Nekem nem. De tavaly is jelentkeztem már, és akkor aznap délután kerültek fel a pontok, amikor a ponthatárok kiderültek. Sztem most sem lesz másképp...
2/5 anonim válasza:
1. van a felvin pontszámító, megbízható.
2. két perc alatt megtudod a pontjaidat még számológép használata nélkül is akár, ha rászánnád azt a 2 percet a számolgatásra. Ez is megbízható, ha nem vagy matematikailag analfabéta.
3/5 anonim válasza:
valószínűleg csak júli 7 után kezdik el feltölteni a pontokat, hiszen addig be lehet még küldeni érettségit, mert többletpontokat igazoló papírokat, szóval szerintem néz meg jövő héten
4/5 A kérdező kommentje:
Nah nekem most került fel.:)
2011. júl. 13. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!