Akinek 410, vagy e felett lettek a pontjai a felvetelin, hogy hozta ossze?
463 pontom volt, 12.-ben illetve 13.-ban a felvételi tárgyakból ötöseim voltak, a matek kivételével.
Angol emelt szintűm 96% lett, a töri közepem 98%, én ezeket dupláztam, ehhez még jött egy középfokú nyelvvizsga , illetve a 40 pont, ami az emeltért jár.
Nekem 439 pontom volt, kitűnő 12.-es és 13.-os bizonyítvány, és érettségi. Érettségiátlagom 90% volt, volt középfokú angol nyelvvizsgám és GYVT-m, amelyik két tárggyal felvételiztem az középszintű szakmai alapozótárgy 95% és történelem 93%.
Nem mertem bevállalni az emeltet, mert úgy gondoltam, hogy így is lenne elég pontom. De ha a GYVT-t nem nézzük - mert sokak szerint jogtalan, akkor 414 pontom van. :)
19/F
425 pont...én a 2 érettségi tárgyamat dupláztam ami az olasz(emelt) és töri(közép-olaszul)
2x(az olasz 86% + töri 89%)
+ egy középfokú nyelvvizsga németből(35)
+ az emelt olaszért járó 40 pont
Én jogra jelentkeztem, 427 pontom volt.
magyar közép: 90%
töri emelt: 86%
+angol középfokú nyelvvizsga 35pont
+emelt szintű érettségiért 40 pont
Dupláztam.
Bakker, grat nektek, ügyesek vagytok:)
Nekem 153 pontom lett:D:D mert tróger vagyok és kocsmázom:D
Tavaly orvosira 461 pontom volt.
Az utolsó két évben a fő tárgyak (amik számítottak) ötösök voltak. Érettségi átlag: 95%, biosz emelt:95%, fizika közép:91% + 2 középfokú nyelvvizsga.
A másodikként megjelölt helyemre 470 pontom lett volna:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!