Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit nevezünk az egyetemen...

Mit nevezünk az egyetemen büfé szaknak?

Figyelt kérdés

2018. máj. 31. 18:27
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Szerintem egyedül te élsz ebben a hitben."

Ez nyilvánvalóan nem igaz. És ha valami kiderült ebből a beszélgetésből akkor az, hogy semmi értelme a büfészakozásnak, mert egy rendkívül szubjektív fogalom, felesleges beskatulyázás. Tehát nincs olyan, hogy ki lehet jelenteni valamire, hogy büfészak.

Nyelvtan pedig elárulom, hogy mindenhova kell. Azért írtam gimnazistát, mert már ott is alapellátás, hogy az ember tudjon helyesen írni, egyetemen pedig pláne gáz, teljesen mindegy mit tanulsz. Most is hátrányod származott belőle, mert még nehezebb komolyan venni a kérdésed, mivel úgy próbálsz meg büfészakozni hogy nem is tudod helyesen leírni az adott szót.

Igen egyébként, én nem anyáztam semmit, ezt nem is értettem.

2018. jún. 10. 12:21
 32/32 anonim ***** válasza:

Kérdezem-kérdezem én a tanárokat! Megfogadtam a javaslatodat. A válasz: ha ezeket az alap tantárgyakat nem tudja valaki teljesíteni, hogy fog a későbbiekkel boldogulni? ( Az más, hogy miután megvan valakinek ez az alap tudása, már könnyebben vág neki a későbbieknek. Ez a magyarázat az elméletedre. Miszerint a 3. évtől nincs nagyon bukta. )

Valóságtartalma a mondókádnak:

PSZ-en valóban az első 2 évben szórják az embereket elég rendesen.

Mivel MÁR AKKOR nehéz. A Büfé szakokon csak később..... SE. :D

Körbe ért a gondolatmenet tehát a PSZ nem büfé, de te az vagy. :D:D:D

2018. jún. 12. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!