Mennyiből jön ki álagban egy jogsi?
"Mert nem akarok annyit költeni rá" - pedig hosszútávon ez lesz életed egyik legjobb befektetése.
Én 10 éve vezetek, nekem 150 ezerben volt, ezért a 200 reálisnak tűnik. Nyilván sok múlik azon, hány óra után mész el vizsgázni, és a forgalmi vizsga hányadik alkalomra lesz meg. Mert a forgalmi vizsgadíj többszöri befizetése + a pótórák nagyon megdobhatják az árat.
200 alatt nem nagyon jön ki. Nemcsak forgalmi vizsga díja, de a kresz és elsősegély vizsga díja sincs benne. Eü alkalmassági sem, pótórák ára stb.
Régen csak óraszám volt megadva, már óraszám és min km is, és nem nagyon lehet levezetni annyi km-t annyi óra alatt
Kedves Kérdező!
Ne higgy a 130-as, meg 200-as áraknak, mert a gyakorlatban ezeknek kb. a duplája, mire megszerzed a jogsit!
Lecsipegetnek az órákból, apróságok miatt is simán meghúznak a vizsgán és igazából rajtad kívül senki másnak nem érdeke az, hogy gyorsan levizsgázz....
Elhiszem, hogy te sem akarsz annyit költeni rá, de majd megtapasztalod te is, hogy bizony a jogsi költséges "mulatság"!
Én kb. 180ból raktam le,de minden sikerült elsőre,és csak +10 órát vettem.
Ismerősömet 3x (??) buktatták meg(ebből 1 alkalommal hibázott tényleg,a másik kettőn meg kellett buknia,hogy kijöjjön a napi betevő a vizsgabiztosnak),40 órából ment először vizsgázni,minden bukás után még kellett plusz órát vennie. Nem akartam tolakodó lenni,és nem kérdeztem végül hogy akkor pontosan hány órát vett,és mennyit bukott valójában. A lényeg a lényege 400-ból lett meg neki a jogsi,ezt elárulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!